Telefónne okruh otázok

S

stevesemple

Guest
K dispozícii je telefónny okruh nájdete tu.
http://electronicsworld.tripod.com/telephonesimages/12.gif

Jedna osoba navrhol nasledujúce byť použité na zastavenie nevyspytateľné správanie obvode.

WALL-bradavice 9 V >---- -----[ 82R ]-------------> RELAY 5
|
----[ 78L05 ]--- --------> LOGIC 5
| | |
[1000ľF] | [0.1]
| | |
WALL-bradavice >------- ------- ------ --------> LOGIC GND GND
|
-----------------------> RELAY GND

Znamená to, že spustíte drôt s 9 voltov z bradavice na Wall Side of the relé (s odpor), potom spustiť samostatný vodič od 3 ERD pin regulátora pozitívne železničnej obvode a potom spustiť dva drôty od krajiny k logiky obvodu a osobitne na bod pod Emitor T1.

Myslím, že som ešte nikdy nevidel tak, ako veci robiť.napr.Un regulované moc obvode a následne upravený do obvodu.IM len hobbyest s malými experence.

Ďalšou možnosťou je dať ato 0.1ľF keramické priamo cez Vcc a zem kolíky čipu.Im nie istý, že pin 16, ktorý je krajina je v skutočnosti pripojený k ničomu.Myslíte, že záležitosti, a to musí byť keramické?
Im vlastne používať HC123.

Akékoľvek myšlienky.Znie 1 minúta:pS

By the Way POHĽAD DO schematický NOTEPAD alebo pevných písma programu.
Steve

Musíte 0.1ľF na oboch stranách 7805 100ľF na 5V konci, a pokiaľ sa pripájate 10-100ľH induktoru v sérii s cievkou je možné predložiť priamo z 7805, alebo ak chcete spustený samostatný vodič vám môžeme dodať, že cez odpor 82Ω z 9V.Obidve možnosti by mali fungovať.Jedným z dôvodu pripojenia bude stačiť ..
Pin16 z 123 Monostabile je jeho Vcc, a to je vždy dobré pripojenie 10-100nF kondenzátor medzi Vcc a GND čo najbližšie k kolíky ..

Thnaks IanP za vašu odpoveď.

Ja si myslím, že diagramed, čo hovoríte.Mohli by ste upresniť, ak som urobil chybu.Slovné opisy sú suceptable mi chýbať ich čítanie.

.---------.Induktor
| 7805 | 10-100 uH
| | ___
o -------- 9 VDC ------ 1 ---- 2 ---- 3 --- 100uF ---- UUU-o IN1
| | | |
| | | | \
| | | .------'-------- Oo
, 1 Uf | .1 uf |) | |
.|.| RL1) | |
| | | | _) | |
| | | | |
| | | Telefónne obvod |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
o - 9-DC ---------- o ---- o ---- o --------- o ------------- -----'-

(OR) R1
82_
.--------------------|___|----------------.
| .---------.|
| | 7805 | |
o ----- 9 VDC ---- o ---- 1 ---- 2 ---- 3 --- 100uF -------- o |
| | | | |
| | | | | \
| | | .------'--------- Oo
, 1 Uf | .1 uf |) | |
.|.| RL1) | |
| | | _) | |
| | | |
| | | Telefónne obvod |
| | | | |
| | | | |
| | | | |
o - 9-DC ---------- o ---- o ---- o --------- o ------------- -----'-

Prečítajte si prosím v texte typu Mono čitateľa ako poznámkový blok.

Mám za predpokladu, že riešenie, ako ste navrhol.Použitie induktorov je, že ja didnt myslieť, ale zdá sa, ako perfektný nápad ...Vďaka.Na to som nepomyslel na to a nikdy použitý induktor.Predpokladám, že keď hovoríš, 10-100 uH (nikdy som kúpil induktor, že máte na mysli ten, ktorý je niekde od 10 do 100UH)
Časť otázky som sa snažil, a spýtal sa, že nemôžem úplne vybrať z odpovedí je: "Je správne mať dva drôty prichádzajúce do obvodu od zdroja napätia. Jeden z 9V-odpor-line pripojené blízko relé a jeden z väčšej vzdialenosti od regulátora relé. bych si nemyslel, ako to urobiť. Im nie sú istí, prečo prijať, že sú obaja druh pôvodom z miest, a líšiť sa tam mohol byť nejaký konflikt s miernym variaces napätia. Ak Čítal som si právo vám zdá, že hovorí, že druhá schéma je platné. Čiastočne Im hľadajú trochu zdravý rozum kontrolu a učiť sa. (možno predpokladať relé, ktoré majú byť oddelené od completo obvodu nějak.)Vďaka

Máte pravdu: jeden obrázok je lepšia ako 1 milión slov.
Takže obe možnosti sú na priložený výkres.

Hlavným cieľom tohto problému je, ako zabrániť th 123 monostabile byť trigged tým impulzom generované na dodávku linky na relé.A možno ju vykonať v oboch smeroch: priame spojenie do 9V cez odpor 82Ω, alebo 5V cez induktor.
Myslím si, že kresba tento malý explenation odpoveď na vašu otázku (y) ..
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Díky moc.Že pomáha.Predpokladám, že všetci sú čiapky 1 nF prijať za jeden 100uF.Jeho trochu nejasné, aby moje oči na skenovanie.

Ja tiež vidieť, že asi moje schémy sú k ničomu v tomto formáte.Testoval som to ale nemohol dostať spaceing vpravo.Nabudúce budem prikladať.

Thank you again.Pridaná potom, čo 13 minút:Woops, čo som na mysli 100nF nie 1nF (alebo, 1 uF = 100nF).

Steve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back