Telefón Timer Ct. kosenia sa volanie po určitej dobe?

A

ahmed osama

Guest
Vážený pane, hľadanie i veľa času na telefóne ct. (Napríklad ukončí hovor po 5 min)? nejaké nápady? tipy? ct? vďaka čau

Prečo sa chcete kosiť telefónny hovor po 5 minút? Telefónne hovory sú zadarmo a sú lacné, ak sa na druhú stranu sveta.

Ahoj Audioguru, Nie, Im sorry je to pre nás nie je so_only pre vás v Severnej Amerike ... K.

Aj zaplatiť malý účet za telefón každý mesiac. Potom som si robiť toľko ako miestny volanie Chcem, žiadny poplatok a ako dlho budem chcieť. Medzimestské hovory nie sú drahé, ak hovorím Saturn a Jupiter. Sťažovať na vaše vláda, že telekomunikačný je kopírovanie ťa. My Telco (Bell) uviedla, že zmení môj otočným ovládačom služby s tónovou voľbou (DTMF), a oni mi budú účtovať naviac. Ja a mnoho iných ľudí, že nie tak, aby vláda zastavila v hromadnej žaloby súdny spor. Aj voľby sa svojim elektronickým telefónu a jeho relé do clickety tlačidlom myši, ako to vytáča. Po prijatí hovoru potom prejdem na DTMF robiť bankovníctva.

@ Audioguru, Áno, je super THESE pre vás, v Severnej Amerike, Kanade +, ale opakujem, že nemôžete nájsť rovnakej situácii vo všetkých krajinách sveta :-((! Musíte veriť, že nás ostatných občanov .. . Ďalšou otázkou je, že väčšina zisku z našej (európskej a ostatné taky), sú krajiny, Telekomunikačné pristátie v USA Bancs / Holdings, aby vaše povolanie bude lacnejšie, ale nie ours_SORRY, že je (náš) život .... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back