Telefón reproduktory slúchadlá

W

wayneage

Guest
Ahoj, som našiel niekoľko spearkers Môj brat bol nepoužíva pre jeho W810i Sony Walkman telefón, ale pripojené k telefónu pomocou THA telefónov štandardné pripojenie. Tam bol naozaj dobrý zvuk, na veľkosti a ja som si myslel, že by bolo fajn, keby som mohol použiť na svojom iPod / Discman atď Takže som starý pár lacných slúchadiel, odrezať drôty, odrezať spojenie telefón reproduktory a spájkované vodiče spoločne. K mojej radosti to funguje, som nikdy neurobil nič, ako predtým, ani spájkovaný nič! Ale dôvod, prečo som vyslanie zvuk nie je nikde tak hlasno, ako to bolo s telefónom. Mohol by niekto dať nejaké návrhy, ako sa môžem dostať zvuk hlasnejšie? Je možné, že telefón bol poskytujúci výkon / zosilňovača k reproduktorom nejako? Jedná sa o reproduktory a telefón: http://www.pbase.com/bengalboy/image/54494002.jpg http://www.pbase.com/bengalboy/image/54494003. jpg Vďaka, Wayne

Naozaj iPody apod sú určené iba na vedenie slúchadlá. Ak chcete používať reproduktory, musíte Powered tie s vstavaným zosilňovačom určené pre takéto zariadenia. Pôvodný Sony by mal vyšší výkon, čo mu umožňuje riadiť un-poháňal reproduktory. Ospravedlňujeme sa žiadne množstvo hranie si bude toto nastavenie hlasnejšie. Môžete žiť a učiť sa!. Aby sa na to.

Nemyslím si, že telefón bude mať dosť sily k manipulácii s reproduktormi. Jedna otázka: Myslíte si, napríklad batéria fungovať reproduktory? Ak áno, s najväčšou pravdepodobnosťou vaše pripojenie nie je správne. Bude užitočné, ak budete môcť odoslať výkres, čo ste vykonali. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Oh, moja chyba. Nechápala som, váš príspevok prvýkrát. Ak poviete, že je zdravý, ale nie moc nahlas, tak je správne GrandAlf (sorry) Každopádne to bude užitočné, ak po obraz vášho pripojenia. Zdravie.

No, čo som ich len 2 drôty spájkované dohromady, takže nemá zmysel ukazovať pic toho! Ale ja vám ukážem pic originálneho spojenia obvodu, ktorý je, čo bol nahradený slúchadlá. To má kondenzátory, myslím, že som mohol vidieť niekde môžu zosilniť zvuk je to tak? V pic pripojenia 4 v hornej časti sú, kde kábel reproduktora pôvodne pripojený.

Kondenzátory sú pre blokovanie DC, len umožňuje AC hovorca signál. Toto nebude zariadenie zosilnie. Ako už bolo povedané, budete potrebovať batérie alebo sieťového aktívne reproduktory, ak chcete ísť týmto smerom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back