TCP / UDP komunikáciu medzi mikrokontrolérom a PC

D

drabos

Guest
Potreboval by som TCP alebo UDP komunikáciu medzi mikrokontrolérom a PC. Požadovanú rýchlosť: 1-2 Mb / s. Môžete mi odporučiť niečo? Má niekto skúsenosti s výrobkami Wiznet? Vďaka

Ahoj, CP22xx od Silicon Labs, je veľmi jednoduchý na používanie. Silicon Labs ponúka množstvo príkladov kódu pre odosielanie dát cez Ethernet. Vist www.silabs.com Ďalšie podrobnosti S pozdravom S. Rajesh Kumar

Dobrý deň, môžete použiť Cirrus Logic CS8900 je. Má inbult MAC a PHY s rozhraním ISA. Regulátor bude podporovať 10Mbps.

ENC28J60 samostatný Ethernetový radič s SPI rozhranie od Microchip je tiež dobrá voľba

V niektorých projektov microcontrller s integrovaným Ethernet je najlepšou voľbou, napríklad pre tento typ zariadenia je PIC18F97J60/J90

Dobrý deň, myslím, že Wiznet je dobrá voľba, ak potrebujete LAN 10/100 Fast. Použil som ju asi pred 4 rokmi. Aj tryed analyzovať trh ďalšie riešenia, ale Wiznet bol rýchlejší. Každopádne, ak nepotrebujete výkon, môžete použiť aj iné riešenie (procesor s integrovanou LAN, napríklad NXP LPC2378). S pozdravom Dan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back