TCP / IP časový server

T

techie

Guest
Vie niekto, z niektorých serverov, ktoré môžu vrátiť presný čas na internete. Chcem sa postaviť stenu hodiny, ktoré budú napojené na internet a bude vždy ukazovať presný čas. Vzhľadom k tomu, hodiny bude založený na mikrokontroléru, nemôžem používať existujúce nástroje, ktoré bežia pod Windows a mať čas synchronizovaný.

Vďaka za odkazy C-Man. Určite mi dáva východisko pre vyhľadávanie. Ale zaujímalo by ma, prečo ľudia robia jednoduché veci zložité. Všetko, čo je potrebné, je, že keď pošlem erra na IP adresu: číslo portu, reaguje s aktuálnym časom. Čo je potrebné, aby sa ťažké protokoly a stránky a stránky napísané pre tento malý úlohu.

Mohlo by to byť ľahko implementovať v UC TCP / IP alebo UDP / IP Ak používate denný protokolu (RFC 867) alebo Time Protocol (RFC 868). Len časový kód formátu je potrebné, aby obraz s časovým serverom ako po C-Mana (časový kód vo formáte by mohlo byť trochu inak s RFC). Stačí sa pripojiť k serveru (port = 13) cez TCP, potom prijať časový kód (ASCII formát) späť. That'all. (Server načúva TCP port 13, po nadviazaní spojenia, vysielajú aktuálny dátum / čas a úzke spojenie) Dalo by sa urobiť jednoduchý test: telnet: / / time.nist.gov: 13 / [/ url ] Bývalá juhoslovanská republika

fantastické. Vďaka Yager. To je presne to, čo som chcel. nemohol dostať jednoduchšie ako toto. A ja som sa snažil niektoré servery sú uvedené v mieste NIST. Všetky z nich odpovie podobné odpovede.

Dobrý deň! Mám veľký záujem na projekte, hodiny na stene. Rád by som, aby sa sama. Môže technie stručne mi povedať, čo sú kroky, aby sa môj vlastný internet hodiny? Aj tu ďakujem vopred.

[Quote = MJamesW] Hi! Mám veľký záujem na projekte, hodiny na stene. Rád by som, aby sa sama. Môže technie stručne mi povedať, čo sú kroky, aby sa môj vlastný internet hodiny? Aj tu ďakujem vopred. [/Quote] spustíte aplikáciu, ktorá počúva na porte 13 a vráti dátumu / času (na PC) vo formáte podľa priania RFC je potom okamžite ukončiť spojenie. Ako ťažké je? Teraz počítač hodiny nikdy nebude presné. Ako plynie čas, uvidíte počítače hodiny ide rýchlo alebo pomaly.

Skontrolujte prosím, či knihu: TCP / IP Lean Jeremy Bentham v kapitole Server Web miniatúrne. Nájdete al informácie. Veľa šťastia .........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back