takže 89s51/52 89s8253 / 8253 programátor

H

harishwww

Guest
Ahoj odborníci Chcem, aby 89s51/52 89s8253 / 8253 programátor pomocou sériového portu môže niekto navrhnúť mi, ako sa postaviť pred pár dňami som sa postaviť 89c51/52 programátor Haris

pre 89s51/52 iba. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] [quote = santoshaxl] odporúčam, aby tento
santoshax, že programátor nefunguje. Skúšali ste to? Veľa problémov / chýb v aplikácii. Kód pre MCU je tiež veľmi nedbalo. Môžete / nesmie dostať do práce, ale to bude nepríjemné. I zbytočná veľa času na to programátor, než som sa rozhodol postaviť svoj vlastný.

nefunguje! Myslím, že ctownsend je správne, čo mám robiť teraz?

pre 89s51/52 iba. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] [quote = santoshaxl] odporúčam, aby tento
santoshax, že programátor nefunguje. Skúšali ste to? Veľa problémov / chýb v aplikácii. Kód pre MCU je tiež veľmi nedbalo. Môžete / nesmie dostať do práce, ale to bude nepríjemné. I zbytočná veľa času na to programátor, než som sa rozhodol vytvoriť vlastné. [/Quote] Vďaka za alarmujúce, ja som mal v pláne urobiť Dnes som rovnaký problém FREN Chcem, aby rovnako ako programátor Haris. vďaka

Myslím, že hľadá pre sériové programátorov [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 48 minútach: [/color] [/size] bude túto prácu som sa snažil, ale tu je jeden

ya Chcem sériový programátor, ale skúsim to ako IanP, santoshaxl návrh oboch

Muž Nestrácajte čas v týchto vecí. Kúpte si programátor z trhu, a niečo s tým. : D

Pán [size = 6] qwertyuiop415263 [/size] harishwww je budúci inžinier, on / ona by mala vedieť, ako sa postaviť programátor z koreňového adresára nákupu programátor nie je riešenie, môžete si navrhnúť mu, ako stavať programátor ?????

[Quote = qwertyuiop415263] Man nestrácajte čas v tejto veci. Kúpte si programátor z trhu, a niečo s tým. : D [/quote] Experimentovanie je vždy vítaný, poznatky získané z takýchto projektov je jednoducho nevyhnutné. Žiadny problém ani jeden nedokáže na 100 snažia sa jeden úspech prinesie úsmev a dôveru v nadšenec. Hotových výrobkov budú vždy k dispozícii vždy, keď jeden sa rozhodne ísť. Jedľa len ISP programovanie AVR a 89Sxx lacné USBASP môže ľahko zmeniť jeho firmware. Diskusia o 2 stránky o téme možno nájsť tu http://www.edaboard.com/ftopic362168.html Na zdravie

Áno, to funguje. Osobne som postavil, a bol testovaný s väčšinou z AVR a 89S Series. Pred tým som mal postavené USBasp a potom som začal toto vlákno vidieť počasie z 89 série môže byť začlenená, pretože niektoré firmy čínska obsahoval, že v ich dizajne do tej doby. A jedného krásneho dňa sme si súbory potrebné pre úpravy. Tak choďte do toho. Veľa šťastia.

Pôvodne som tiež niektoré problémy s poradovým číslom 8052.com ISP. to funguje dobre. používajú rovnaký okruh hodnôt, bude to určite fungovať. ide o kj

Jo to funguje. Navrhujem tento programátor len s operačným systémom xp2k.

je tam len jeden kryštál v pic Aká je hodnota je 11,0592 MHz?

Ahoj som používal SmartPro S51 a s tým spokojný. Svoje najjednoduchšie a robí to, čo hovorí. Snažil som sa ďalší voľný sériový port programátorov k dispozícii na internete, ale nemáte sériového portu v mojom notebooku. USB-Serial prevodníky sú trochu psík pre tieto programátorov. Veľmi rád odporúčam SmartPro S51 pre programovanie prístroja AT89S Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back