SystemC overenie u C + +

K

kars_jk

Guest
Ahoj, mám sa učiť SystemC a bude pracovať na vývoji softvérové prostredie pre overenie systému. Budem písať C + + moduly, ktoré vytvoria testbenches, testovacie prípady. Ja som mal tiež naučiť SystemC. Všetko, čo viem, je SystemC je súbor C + + knižnice. Som z čisto softvérové zázemie s dobrým C + + skúsenosti. Viem, že budem musieť učiť ďalšie zručnosti HW pre tento projekt. Môže niekto navrhnúť mi smer, ktorý by som mal vziať? Kars

to u nejaké znalosti v oblasti digitálneho dizajnu a načasovanie analýzy? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] U musia byť informovaní o funkčnosti obvodu, vrátane časovej pojmy. svoje dobré začať s digitálnym koncepcie a potom sa učiť SystemC. Ak sa u direclty začať učiť SystemC, že jazyk by gréčtiny a latinčiny sa ešte u thoguh Je to ako C + +. iba programovanie sytle je podobný. --- Deep

začať učiť SystemC. Môžete získať prístup k dokumentom z systemc.org tam mať GCC a začať používať testbenches SystemC. si treba vedieť o hardware, ak máte vedomosti ABT Verilog to je pekný inak len zoznámiť s tým, bude to užitočné. Zvyšok veľa šťastia Manmóhana

Bolo by pre vás ťažké sa naučiť / pochopiť celú funkcie SystemC. Koncentrát modelovanie pomocou transakcie. To bude ľahko a rýchlo u pre vyzdvihnutie. Sumit

Vďaka hoši za vaše návrhy. Myslím, že budem pracovať s ľuďmi, ktorí vedia, SystemC veľmi dobre. Tak, ako kickstart, chcel som pochopiť, niečo na SysC. Ešte raz vďaka za všetky vaše vstupy. Kars

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back