A
ahmadagha23
Guest
Dobrý deň, mám vytvorené moje 3-bitové sčítačky zapísaná v coregen pre synplicity a Spartan (myadder3.vhd wrapper VHDL súbor, ktorý vznikol v produkcii coregen), a potom inštancie ho do svojej materskej súboru (myadder3_top.vhd). Potom som syntetizoval môj prject, ktoré zahŕňajú iba rodič súboru, synplifypro. po tom, keď chcem používať obmedzenia editora v ISE4.2.0.3 odošle nasledujúce chybové hlásenie: Kontrola rozšírený návrh ... Chyba: NgdBuild: 604 - logický blok "myadder" s "myadder3" typ neexpandované. Symbol "myadder3 'nie je podporovaný v cieľovej' Spartan '. NGDBUILD výsledkov návrhu Zhrnutie: Počet chýb: 1 Počet varovanie: 0 jednu alebo viac chýb boli nájdené pri NGDBUILD. Žiadne NGD súbor bude zapísaný. Písanie NGDBUILD log file "myadder3_top.bld" ... EXEWRAP zistil návratový kód '2 'z programu "ngdbuild Hotovo: nepodarilo sa návratový kód: 0002. Aj vytvárať moje IP pre Spartan a na základe jeho datasheet, že podporuje Spartan, tak prečo som dostal túto chybu? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 25 minútach: [/color] [/size] sa prosím pozrite na odpoveď Xilinx databázy: