syntéza

N

nikhilindia85

Guest
Mám otázku pre všetkých, u guyz.in syntheis Ako môžem vložiť konania vyrovnávaciu pamäť v kritickej ceste k zníženiu záťaže alebo Fanout na internete. Môže byť vykonané v ot logické syntéze to možné vykonať len vo fyzikálnych design.plz odpoveď

Drahý priateľovi
Ako som know.Synthesis len previesť RTL kód úrovne Gate.A ako sa na miesto a spôsob, vložte buffer pre všetky IO, statickej čas ....ktoré patria k back-end design (fyzický návrh)
Best regard

Hi Nikhil,
Môžete vložiť nárazníky v kritickej ceste aj na úrovni RTL.
Pre ktoré musíte mať list technológie knižnice, ktorá ur použitie pri syntéze.Na základe harmonogramu, môže zvoliť v prípade Fanout parametre vyrovnávacej pamäte a instation je v kritickej ceste.

Ale v Synopsys u DC môže specfiy optimalizácia aj kritickej cesty, bude automaticky stavia do vyrovnávacej pamäti, že cesta na načasovanie a Fanout obmedzenia.

Hope To je vhodné, ak je u nejaké otázky, u môže sa opýtať.
Thanks and regards
satyakumar

@ Satya
I am using kadencia RTL kompilátor pre synthesis.how môžem vložiť buffers.i mať technológie lib datasheet.do musím vložiť do netlist, alebo existuje nejaká príkaz k dispozícii, aby

Hi Nikhil,
Nemám predstavu o kompilátora RTL, V DC vloženia nárazníky na RTL aj netlist úrovni.Nie je totiž oveľa differance, In myslím, že by mali byť rovnaké s kompilátorom RTL tiež.Becoz interpretácii kódu bude rovnaké v oboch prípadoch.

Thanks and Regards
satyakumar

can u tell me, ako to u, že v plz.i DC bych know.plz rozoberať toto

Mám question.i urobili bránu úrovne simulácie na mojej netlist.i mať syntetizuje môj návrh na 100MHz freq.it bolo urobené bez violations.but wen aj do post syntéza simulácie, môj návrh bol nefunguje 100mhz.some moduly neboli schopní vyrábať outputs.it pracuje na 25 MHz only.wat to mean.wat mám robiť?

Ak váš nástroj pre syntézu neuviedol vyrovnávaciu pamäť ...buď nepotrebujete, alebo vaše obmedzenia, sa mýli.

Mimochodom, môžete napísať jednoduchý skript, ktorý vloží do vyrovnávacej pamäte konkrétnu sieť, ak chcete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back