syntéz pomocou FPGA Spartan Synopsys FPGA Compiler

F

FNK

Guest
nazdar,

Snažím sa syntetizovať môj kód Spartan zariadenia pomocou FPGA Synopsys Compiler.Avšak, já som nebol schopný nájsť knižnice potrebné pre Synopsys nástroj na prácu.

Našiel som knižnicu pre Xilinx XC4000 zariadenia na webových stránok, avšak zdá sa, že žiadne ďalšie informácie o tom, ako sa dostať, alebo vytvoriť knižnicu pre Spartan rodiny.

Môže mi niekto pomôže.

Vďaka

Nazdar!

Jako já vím Synopsys FPGA Spartan Compiler podporuje rodiny.

Buďte konkrétnejšie na verziu ur pomocou (3.6.1 alebo iné)

Každopádně si môžete nájsť libreries na stránkach Xilinx za pomoci ...

Veľa šťastia Bart

Ide o verziu som používate.Napriek tomu som nemohla nájsť knižnice v Xilinx stránkach.

Môžeš mi dať odkaz na to?

Viete-li FPGA Compiler je vstavaný v konštrukcii kompilátor, alebo je to samostatný softvér.Keď som začiatkom DC, to ukazuje, že sa nahrá FPGA Compiler II.Avšak, v manuáloch som nájsť iný samostatný softvér.

pripomienky budú appreiated.

Nazdar!

Myslím, že si vás našiel súbory tu

ftp://ftp.xilinx.com/pub/ftpfiles.htm

ak nie skúste to znova nainštalovať softvér, je možné, že ste nezapísanú niektoré funkcie.

Bart

PS ste pomocou FPGA vyjadriť ako samostatne alebo pomocou ISE?

Mám oba.Ktorý z nich myslíš, že je lepšie a vhodné, ak budu na syntetizovať a stiahnuť môj návrh na FPGA.

Moja samostatnú verziu sa zdá byť pracovný, ale nejsem jistý, ktoré výstupný súbor sa vyrába a ako budem brať tento súbor na prevzatie je na FPGA.Máte nejaké návrhy?

Vidím, že je zložka Spartan2 v mojom inštalačný adresár pre Synopsys Tools \ FPGA CompilerII.

Však to nemá. Db file.

Ako môžem vyhľadať knižnice Spartan pre rodinu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back