synopse $, PREDANÉ 2003 ?????? kde stiahnuť?

ktoré časti predaných chcete? predaných má 4 CD. jednoznačne určiť, čo chcete, možno by som vám mohol pomôcť.

sold_v2003.03.old je zlý adresár, môže sa prihlásiť

Dobrý deň:) I acnnot nájsť DC a PT tutorial z predaných 2003 môže niekto funkciu znova? Vďaka: D

Cesta je správna. Stačí použiť anonymný FTP S * Y * N * O * P * S * Y * S FTP, zmeniť cestu k pub/sold_vU-2003.03.old, budete si je 8)

Aká je cesta z formulára @ lity v SYNOP $ y $ FTP? Prosím, pre mňa niečo urobiť!

Ahoj ľudí ......... len malý a skromný požiadavku, aby u všetkých ........ Oceňujem ochotu dobrých ľudí tu na pomoc druhých. ale ja som konštatoval, že v nadšenie pomáhať ostatným niektoré sú giviing z ciest k softvér verejne. Ak sa niekto z tých, spoločnosť wacthing našom fóre, príde vedieť, že ich cesta je už tajomstvo a on sa môže zmeniť cestu ....... takže žiadam všetkých, aby tie cesty pm ...... tí, kto vie, cesta môže po niečo ako "Viem, že cesta .... pm ma" dúfam, že som neublížil nikomu! SSS

Myslím, že majú zrejme pravdu. To, čo som našiel je, že väčšina starých odkazov na $ yn * psys ftp už nie sú nažive. Musí mať zmeniť už. A tak cez PM je treba teraz.

Chcem sa naučiť syntézu (dc_shell-T), ak máte tieto tutorial alebo príklady, prosím PM ma, vďaka! MKL

Skúste tento / pub/sold_vU-2003.06.old / na S / Y / n / O / p / s / y / s FTP

U môžu nájsť najnovšiu verziu / rev/sold_vU-2003.12 / na S / Y / n / O / p / s / y / s FTP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back