SUSE Linux alebo Red Hat

K

khouly

Guest
Chcem vedieť, čo je lepšie s kadenciou ic5 SUSE Linux alebo redhat fedora alebo redhat 9

vďaka

Viem, RH9 Cann't nainštalovať ic5.ic5032 ale je v poriadku.

Zdá sa, že IC 5 a zvlášť spektrum, funguje lepšie, ako na SuSE redhat som však osobne používa SuSE na chvíľu a potom som sa vrátil do mandrake.Chcete použiť iba IC5?to je ok, ale ak chcete používať linux pre viac úloh, potom som nenaznačujú to.

RH 9 nie je stabilný, SuSE nie je dobré, takže doporučuji používať RH 8.

_________
Shoaib

RH9/FC1 vlastne v poriadku u niektorých hlavných nástrojov EDA, ako IC5032, Nanosim, ModelSim, za predpokladu, že systém je nastavený správne.

Shoaib,

Prečo si myslíte, že SuSe nie je dobré?Bol som použil na rozloženie zakladanie, ťažby a simulácia bez problémov.

Vďaka

Bottomline .....SuSe je najlepšie pre IC5.
RH nemôže prísť tak ako tak blízko, že stabilitu ...
Použil som aj SuSe a RedHat 3 roky pre rôzne účely, pre obranu a RH vždy vysal jedna cesta, alebo iný.

IC5 použiť len na SuSe.Obdobie.

Nazdar,

Ja sa snažím nainštalovať kadenciou 5033 na SuSE 9.0 (AMD64), a I m majú problém, keď sa snažím spustiť configure skriptu nastaviť a spustiť démona licencií.Tu je posolstvo, ktoré by som si v súbore protokolu:

Started cdslmd (internet tcp-port 32768 pid 2378)
FLEXlm verzia 8.4a
T možno získať aktuálne informácie z 600
Nemožno otvoriť súbor démona zámok

Niekto vie, čo sa deje s mojím systémom?(Okrem toho, že každá vec vyzerá v poriadku, a I m mohol bežať icfb na stroji)
Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back