Supravodič materiál s CST MWS

A

aghribi

Guest
Dobrý deň evrybody, chcem len vedieť, ako vziať do úvahy skutočné comportement z supravodiče materiálu v simulácii em s mikrovlnnou rúrou CST štúdio. Pracujem na vedenie supravodič microstrip, v podstate Nb. Ďakujem

Ahoj, myslím, že stačí použiť dokonalý vodič ako materiál. To predstavuje materiálu žiadne straty, a preto nekonečné vodivosti. Pre krajinu, môžete použiť dokonalé elektrické okrajových podmienok. Veľa šťastia!

Ahoj, ospravedlňujem sa PEC nestačí. Supravodič je komplikovanejšia, než to, čo ste potrebné vziať do úvahy kinetické indukčnosť. (Takmer) nekonečný skutočnú vodivosť je v poriadku, ale musíte definovať induktívne časť (nové materiály? Normálne? Vodivosť? Magnetická vodivosť?). Ako som vám povedal .. Nikdy som sa snažil, ale mali by fungovať v nejakej ceste.

Sonnet je jediný EM simulátor, ktorý som videl, že sa kinetická indukčnosť (Ls), hodnota, ktorá môže byť nastavená na kov typ. Existujú nejaké ďalšie? - Max

Ahoj Čo treba urobiť, je vstúpiť do magnetického rozptylový model ako dátový súbor, alebo ako zvláštny model. Probleme je, že nemám týchto údajov. Takže niekto, kde by som mohol nájsť konkrétne dáta pre supercondutor niób? Vďaka

Ahoj všetci. Mám rovnaký problém. Zatiaľ sa snažím urobiť nejaké simulácia pomocou FFS YBCO supravodič pri rôznych teplotách. Tak, pre každý teplotný musím definovať nový materiál (tj ybco_300k, ybco_200k a tak ďalej). Aby bolo možné urobiť v CST MWS 2010 som pomocou nerozptýlený materiálu, ktorý umožňuje zadať údaje, ktoré ste pre svoje materiály (reálnu a imaginárnu časť epsilon). Avšak, ak môžem použiť frekvencia riešiteľ to funguje, pretože program uskutočňuje simulácie krok za krokom vo frekvenčnej oblasti (a používa priamo hodnoty epsilon, že i vložené) je všetko v poriadku. Ale s prechodným riešiteľ musím použiť n-tého poriadku vhodné tieto údaje pred začiatkom simulácie. Bohužiaľ tieto FIT silne závisí na hodnote Epsilon pri nulovej frekvencii, a aj keď som tento dosah znížiť a odstrániť túto chvíľu nemajú chytiť správne správanie na vloženie dát (chyba> 33%). Má niekto nejaké návrhy? Vďaka! Deta

Dobrý deň, môžete použiť ako materiál povrchu impedancia. veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back