Strieda sa nelíšia.

S

Sta

Guest
Ide o podporu PWM DCDC.Keď sa Vin <3V, F = 500kHz, Iload> 300 mA, pracovný cyklus sa bude meniť byť iná.Prepínacieho mechanizmu "ON" čas je 60% v cykle, a ďalší cyklus "ON" čas je viac ako 85%.Ale Vin zvýšenie, alebo Iload je malý, alebo F, je vysoká.Postup je štandardný.Čo sa stane sa v obvodoch?Vec, ktorá môže viesť k tento rozdiel?Vďaka.Mám zmeniť kompenzácie hodnoty (hodnota R alebo C hodnota), ale to je k ničomu.

Môj názor: Je nejaké vedenie strata, ktorá je konverzný pomer M (D) = V / Vg už blíži 1 / (1-D), D, kedy sa blíži 1.

exp: zvýšenie s induktoru série res Ri
M (D) = V / Vg = [1 / (1-D)] [1 / (1 Ri / RL / (1-D) ^ 2)]

Ak máte pozemok M vs D, existujú dve riešenia povinnosť, aby sa pomer V / Vg, ako to, čo chcete.Ak váš regulátor má vysoký zisk / šírka pásma, by mohla oscilovať medzi týmito dvoma riešeniami.Máte-li rampa zaťaženie pomaly alebo zníženie vstupné napätie Vg pomaly, bude táto oscilácie preč.

Have you tried kontrolu výstupnej frekvencii od mosfet??v takom zariadení, ich hlavným prispievateľom, pracovný cyklus je mosfet ...skontrolovať MOSFET, ak je z rovnakého modelu a výrobcu ...každý komponent má iné reakcie, ako sa na elektrické vlastnosti ....ak sú všetky komponenty sú rovnaké, skúste swaping mosfet z prvého do druhého ...pozorovať reakcie okruhu ...Ak swaping mosfet neposkytuje žiadne významné zmeny, skúste vyhodnocovaním opto väzobné potom váš cievke potom váš PWM ...Myslím si, že dôjde k zlyhaniu v úrovni zložky ...skúste skontrolovať aj pre spätnú väzbu.Ak používate SMD zariadenia, skúste skontrolovať prasknutých súčasťou ...pri testovaní úrovni komponentov, existuje veľa faktorov, ktoré môžu ovplyvniť váš výkon.

s pozdravom,

anun

Zistil som, keď Strieda je veľká s veľkým zaťažením prúdu a nízkeho napätia v sieti.DZ na induktoru vlnovú formu prúdu sa bude líšiť.Keď je nastavenie výstupného napätia menšie, je normálny priebeh.Nedokážem to vysvetliť.Ja si niekedy, že sklon vyrovnávacie nestačí.Ale ak svahu odškodnenie nestačí, ľahké záťaže prúd by sa objaviť abnormálne vec.Teraz, ľahké záťaže prúd je tiež normálne.Takže môžu existovať iné riešenie.Sa niekto môže povedať?
A ja chcem vedieť, vzťah medzi svahu odškodnenie a prúdu záťaže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back