STP alebo UTP kabel plz pomôcť

E

ehsanelahimirza

Guest
Ahoj im plánovanie vybudovať sieť spojenie s kamarátmi v blízkosti môjho domova takmer 200 stôp až 250 metrov od seba budem používať cat5e kábel a prepínač im zmätený, aký kábel použiť STP alebo UTP uveďte tu porovnanie výhod a vedenie vzdialenosť v pamäti vďaka

Používam CAT5E UTP kabel na 100 metrov na internet a súborov shareing to funguje najlepšie.

[Quote = tanveerriaz] sa používa cat5e UTP kabel na 100 metrov na internet a súborov shareing to funguje najlepšie. [/Quote] by u plz povedz mi, kam ur pomocou tiež o okolí, ako je ako elektrické stĺpy účinok signálov

Ja donot dať nejaký problém na linke, ako je elektrické pole vplyv. Môj kábel Choď strane cesty a mnoho vedľajších majú napájací kábel u UTP káblu. je o 10 nohách abve krajine visí na stene.

No, výber média závisí od prostredia inštalácie, za STP v prípade, že životné prostredie je robustný a náchylný k priemyselným účinky hluku a používajú opakovače na 180 m segmentov (pokiaľ si to prajete 10Base2 káble)

akej vzdialenosti je možné medzi Prepnúť do a prejsť na PC a koľko môžem kaskády prepínačov [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 16 sekundách: [/color] [/size] akej vzdialenosti je možné medzi prepnúť na spínač a spínač pre PC a koľko môžem kaskády prepínačov Ak im pomocou UTP

Používam baynet kábla a používať vypínač po 100 metroch.

použití UTP. STP nezvýši vzdialenosť chráni pred u EMF. Ak sa u použití UTP a nepoužívajte ho paralelne s napájacími káblami (u môže krížiť so silovými káblami kolmo), nie je nič zlého. Naveed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back