Stolný testovanie otázky

O

ohmweave

Guest
Dobre, to je mi zmätená. Povedzme, že som so stolným DC. Má dva výstupy pre pripojenie k "+" a "-". Aj tieto pripojiť na vstupy DC-DC konvertor "tehál" (I am using Vicor DC-DC menič). Teraz sa chcem pripojiť niekoľko ďalších obvodov na výstup DC-DC prevodník. Avšak, niektoré z týchto obvodov (napr. IC) vyžadujú uzemnenie. Sa nezdá, že do práce, keď som sa pripojiť ich krajine kolíky na negatívny výstup DC-DC conveter. Pracovného stola DC zdroj má zvláštne krajine na zadnej strane prístroja. Môžem bezpečne pripevniť to "-" Výstup z DC-DC prevodník? Potom budem mať uzemňovací kontakt zviazať, aby pre svoje obvody? Mám tiež kravatu, na "-" Výstup z povrchu dosky zdroja (čo je samozrejme "-" vstup do DC-DC tehla)? Veľmi zmätená, prosím, pomôžte!

Myslím, že môžete, ale neberte mi to. Skontrolujte sami. Niekedy tzv "krajiny" je plávajúce jeden a pripojený k centertap (CT) transformátora, tak nie v reálnom teréne. Môžete merať s multimetrom funkciu test kontinuity alebo Ohm funkcie. Jedna sonda na "zemi" konektor na zadnej, druhý na podvozku svojho výbehu. Ak sa zobrazí mŕtve krátkou potom pripojenie na zadnej strane je dobrý dôvod. Len v prípade, skontrolujte aj medzi AC-krajiny na powercord a podvozok ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back