Stavebné ZigBee modul transceiveru od nuly?

M

MathGeek

Guest
Dobrý deň, demonštrácie konceptu, chcel by som vytvoriť jednoduchú komunikáciu ZigBee obvodu. Som bol spočiatku inšpirovaný článkom v circuitcellar.com, ktorý vysvetľuje, stavebný materiál Zigbee pomocou CC2420. Myslíte si, že sa s ním tým, že míňa niekoľko dní funguje? Veci, ako je bezpečnosť a vysoká prenosová rýchlosť nie je hlavnou náplňou. Len som chcel vytvoriť jednoduchý dizajn, ktorý môže komunikovať celkom dobrý výber. Nie som expert RF. Ale ja sa úvodná kvalifikácie v analógových a digitálnych obvodov, a niektoré skúsenosti s PIC UCS. Akákoľvek pomoc ocenili.

ZigBee vysielača sú jednotlivé čipy teraz. Navštíviť webové stránky Microchip a majú veľa aplikácie poznámok na ZigBee a PIC získať náskok. Ja by som sa pokúsiť o samostatné riešenie pre ZigBee, nemá zmysel to urobiť teraz. Dave

Vďaka za Vašu odpoveď. Áno, uvedomujem si, že CC2420 je diskrétna a nové cc2430 je ZigBee 8051 s jadrom. Aj keď mám skúsenosti s 8051, to nie je môj súčasný záujem použiť namiesto PIC. Takže moja otázka teda je, to Microchip ponúka tiež System-On-Chip pre ZigBee? Bohužiaľ, microchip.com sa dolu (v čase môjho písania), a ja som radšej ponáhľať. Chcel by som vedieť, či naozaj Microchip ponúka System-On-Chip pre ZigBee. Díky moc.

Čo tým máte na mysli systém na čipe? Transceiver Zigbee ponúkajú je sériové dátové in / RF out. Všetko, čo musíte urobiť, je to pokles na doske a pripojiť anténu. ZigBee stack je k dispozícii od Microchip, takže sa integrovať, že s tým, čo aplikácie, ktorú chcete, a vy ste všetko. Možno nie pár dní po práci, ale nie príliš ťažké. Dave

Vďaka. Overil som si svoje výrobky krátko, a zdá sa, že neponúkajú žiadne Zigbee integrované s MCU, ale samostatný ZigBee. (Na druhej strane, oni majú rfPICs.) Čítam katalógové listy na rfPICs. Vďaka.

skontrolovať, že je od Freescale je systém, v balení Je MCU a ZigBee TRX khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back