Stavebné striedače pomocou ETD 59 feritových jadier!

X

xyz9915

Guest
Ahoj, mám pár kúskov ETD 59 feritových jadier a chcem použiť na vytvorenie meniča. Nižšie sú uvedené údaje "Vstupné napätie: 13,2 až 10V DC (Centrum odpočúvať) Vstupný prúd: 40 Amper Výstupné napätie (1): 240V AC Výstupné napätie (2): 15V AC Výstupný prúd: 3 Amper frekvencia môže byť 20 až 30 kHz . uveďte, prosím, prevodový pomer a ďalšie podrobnosti pre výrobu meniče alebo iné ETD feritovým jadrom je možné navrhnúť prípadne I; .. využijeme SG3525 IC pre stavbu meniče .

Ak sa ETD jadra materiálu 3C8 alebo 3C90 alebo 3F3 atď, potom možno ľahko použiť na 30 KHz. SG3525 PWM IC je dobré pre SMPS, tiež môžete použiť LM3524, TL494 atď Čo sa týka výstupného napätia týka, som zmätená, pretože z Vašej požiadavky, to znamená, 240V AC 30 KHz (a vy to neznamená 240V AC 50Hz alebo 60Hz), potom to bude priamo SMPS, inak stratégia sa to úplne inak.

Vďaka za odpoveď. ETD jadra materiál môže byť buď 3C8, 3C90 a 3F3. Pokiaľ ide o výstupné napätie týka, znamená to, 240V AC 30 KHz, ktoré budú odstránené do DC 240 V pre výrobu 50Hz výstup. Takže, prosím, veď ma pre prevodový pomer a prierez vodiča.

To znamená, že chcete vytvoriť DC DC menič s výkonom 240VDC a potom s MOSFET mostom, budete produkovať 220VAC. Je to tak? (Aj taký okruh postaviť v roku 1993. Waooo, môžete si ma do svojej minulosti. Skvelé spomienky) Druhá vec, ktorú si môžete spočítať otočí a ďalšia vec, ktorou sa slávna rovnica tx (pozri nižšie). Môžete tiež nahliadnuť do knihy SMPS Marty Brown je napísané v praktickejšie režime.

Díky moc. Ale ja nie som schopný nájsť nejaký link alebo rovnice s ohľadom na slávna rovnice TX. Takže, prosím, pomôžte mi pre stavbu transformátora feritu.

Použitie feritového transformátora pre tento druh prevádzky je veľmi ťažké a riadiacich obvodov môže byť veľmi ťažké navrhnúť (pretože je k dispozícii na internete som sa snažil tak ťažko), preto je dobré používať železné jadro transformátora meniča je jednoduché rukoväť a použitie. Môžete tiež pokutu dobré obvody stavať. : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back