STAR topológia alebo reťaze.

K

khaila

Guest
Mám 4 SD-RAM, ktorý má byť pripojený k FPGA. Moje otázky: 1. Čo je lepšie? STAR alebo reťazovú? 2. ako som sa cestou zdieľané dáta / adresa autobus? 3. zakončovacie odpory, ktoré som nee?? kde som mal namiesto nich?

u bodových dát siganals na bod trasy je uprednostňovaná. 2) adresa a riadiacich signálov sa dáva prednosť star star toplogy ..... 3) Skúste pre smerovanie dát a riešiť signálov v rôznych vrstvách.

Ak používate SDRAM (NOT DDR), až 80-100MHz, potom nemáte príliš veľa problémov. musíte mať všetky signály medzi minimálnou a maximálnu dĺžku. Je to synchrónny systém. Prakticky Lmin je negatívny pre SDRAM, tak Lmax je to, čo musíte počítať. Ak používate 133MHz SDRAM, ale o tom, vyšší limit synchrónnych systémov na PCB, pretože: synchrónny architektúra, (napríklad krátke stopy)-pomalý výstup puffers, veľké, komponenty nenechaj vám robiť veľmi krátke stopy, ale max dĺžka stopy klesá u vyšších frekv. Na starom dizajne Pentium3 sprievodcovi, hovoria veľmi dobre, praktické smerovanie SDR. Použil som reťazové vždy na SDR. Po rozložení, aby časové analýzy! Alebo skôr, určiť dĺžku pravidiel. Ukončenie: väčšine prípadov, nie je to ani potrebné, niektorí návrhári dať 22 ohm res série na procesor. Simulovať sa hyperlynx, a ak je veľa zvonenie, použiť odpory. (4-Pack), stopové oddelenia by sa mala grather alebo rovná 1 * dielectric_thickness na 100MHz. na nižším rušením. 1.5 je lepšie na dlhší autobus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back