Staršie chyby v @ @ ltium dizajnér

M

MCMC

Guest
Ahoj všetci @ @ ltium povedať, že všetky chyby sú staršie vykoreniť, a pripojená pdf spomenúť niektoré z toho, že neviem, ak vôbec vie, čo je to prosím, pošlite to, že niektorí používatelia v tomto fóre si o tom pohovoriť, ale žiadna zmienka nič !

Nechápem, čo žiadate. Staršie chyby sú chyby z predchádzajúcich verzií. Všetky Altium hovorí je, že som sa snažil opraviť všetky chyby z predchádzajúcich verzií do leta 09. To neznamená, že neexistujú žiadne chyby v lete 09. Oni vytvorili nové, keď sa pridal veľa nových funkcií, ako je zdvojnásobenie počtu dostupných mechanických vrstiev, dodávateľa dát, nový licenčný systém, farebné siete, FAB a montáž testpoint vylepšenia, nový spôsob zobrazovania DRC chýb, rýchlejší DirectX displeja atď S novými funkciami tam sú vždy nové chyby. Avšak, táto verzia prešla siedmich beta verzie pred vydaním, aby bol pokiaľ možno hladký.

Ahoj vďaka za odpoveď House_Cat Chápem, že nové funkcie pridať nové chyby! Som na fóre hľadať, pretože som si niektorí užívatelia o tom hovoriť, ale nemôžem nič nájsť možno zmazať moderátorov, ale pozrite @ ltium povedať "Starší" problémy "Mnoho dlhá otázky stojace staršie boli riešené v tejto verzii, ďalej demonštrovať náš záväzok a odhodlanie, aby vám to najlepšie riešenie pre zjednotenú návrhu posilniť svoju inovácií a aby vaše elektronické zariadenia bez problémov na trhu. Úplný zoznam pevné problémy nájdete v poznámkach k vydaniu. "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back