Staré Greiner elektronika kremeň časovač II

A

alpibucky

Guest
Dobrý deň, potrebujem návod a servisný manuál tohto lavice nástroje postavený v roku 1977. S pozdravom

Ahoj. Uvedomujem si, že zaslali pred pár rokmi, ale ak budete ešte potrebovať je, mám ich. Jediný problém je, že sú vo francúzskom ... lol. Príspevok tu, ak ich budete môcť používať. Vďaka, Majster strelec

Ahoj. Uvedomujem si, že zaslali pred pár rokmi, ale ak budete ešte potrebovať je, mám ich. Jediný problém je, že sú vo francúzskom ... lol. Príspevok tu, ak ich budete môcť používať. Vďaka, Master strelec
vôbec žiadny problém s francúzskym ide jazyka Kind,

Ahoj. Uvedomujem si, že zaslali pred pár rokmi, ale ak budete ešte potrebovať je, mám ich. Jediný problém je, že sú vo francúzskom ... lol. Príspevok tu, ak ich budete môcť používať. Vďaka, Master strelec
Ahoj Mastergunner a alpibucky, som tu nový, a to je moja prvá písanie na tomto fóre. Aj desperatly potrebné tento manuály pre Geiner kremenné časovača II. Ako môžem ich mať? To môže byť vo francúzskom jazyku. Môžete mi poslať e-mailom alebo sú podané na tomto fóre? Je nám ľúto, a vďaka vopred. Bosttik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back