stability analýzy prechodové charakteristiky a AC slučky analýzy

C

chang830

Guest
Ahoj, ja robím stabilty analýzy. STEP analýza ukázala, že ciruit nie je stabilný, pretože sme zistili, že má nejaké zvonenie aj oscilácie. Ale slučka AC analýza ukázala, že vo fáze, je dosť. Bol som zmätený tým. Každý, kto sa kedy stretol s podobnou vecou? Vďaka

Ak používate kadencia systému môže byť použitá analýza STB. Možno, že odpoveď je tam.

AC analýzy je riešenie len okolo bodu prevádzky DC. Počas veľký signál prechodné parametre obvodu sa mení a je to asi na nejakom mieste stability condiition neuvedomuje. AC analýza slúži iba k otočeniu obvodu parametre spĺňajú kritériá stability. A prechodné analýzy pre kontrolu, pretože je to správne. Ak je u mať [dlho tlmený] oscilácie To znamená, že ur obvod nie je stabilný, alebo v blízkosti tohto.

Dobrý deň, pre mňa, som nikdy vidieť okrem tejto Bode diagram teórii tak dlho, kým oscilácie začína v malom signálu regióne. Čo je potrebné tu, bližšie a starostlivé vyšetrenie uzol node na to, čo sa naozaj deje v okruhu blízkej frekvencie vibrácií. Jednou z možností by mohlo byť, skúste otvoriť slučky, aplikovať malé sínusový priebeh na OSC. frekv. pozri však výsledok napätie sa zosilňuje a jeho fázy / krivky ...

Urobil som chybu, ako som skončil, keď SIM otvorené slučky vo fáze> 60, ale keď blízko-loop sa veci zmenili a zaťaženie SPP bola odstránená.

A ja chcem vedieť, ako analyzovať stabilitu slučky? Ako rozdeliť to urobiť simuláciu? thx!

Ahoj, myslím, že by mohla byť nejaká chyba, keď ur prerušenie slučky pre analýzu stability. Možno u po ur CIR súbor, v ktorom ur robí .. potom pravdepodobne aj vám môže pomôcť u. Ur ss pracovného bodu obvodu, by sa nemala meniť, keď ur robiť analýzu AC. ru, čo robíte pre to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back