Stabilita simulácia bandgap

B

bottom_up

Guest
Vážení chcem navrhnúť bandgap referenčnej obvod. Teraz som sa určiť, ktorá stavba by som si vybrať. Ale ja mám problém, s ktorým parametre by som mal simulovať a ako simulovať im hsipce. Napríklad, ako simulovať stabilitu obvodu. V detailoch, čo by som mal pridať stimul na okruh, a ako analyzovať výsledky. Díky moc. Spodné

s prechodným analýzy, môžete rozbehnúť napájanie a uvidíme, čo sa stane na výstupné napätie (cez PVT).

zlomiť negatívnu spätnú väzbu na výstupe a aplikujte signál AC, ako vy pre analýzu striedavé zosilňovačov. Možno budete musieť nastaviť počiatočnú podmienku pre výstupné napätie, aby si to spustiť, ale pravdepodobne nebude

Použite analýzu stability v kadenciu, rozbiť spätnú väzbu a vložte iProbe bunku do slučky.

Vďaka všetkých. Ale stále mám problém, je self_biased zosilňovač v mojom bandgap. V detaile, výkon zosilňovača je vstup (brána napätie) skreslenie MOSFET. V tomto prípade, som zmätený s ako sa vymaniť z slučku. Čakanie na pomoc. Spodné

Prechodné metódu som navrhol vo svojom predchádzajúcom príspevku funguje pomerne dobre v tomto prípade. Samozrejme, že teória je trochu zložitejšie a ja som v skutočnosti nemajú žiadny odkaz ponúknuť. Len to skúste!

Prechodových javov zahŕňa všetky nelineárny efekty. To je skutočný ukazovateľ stability systému a ľahko spustiť. Ale nepovedia vám pól miesta, ich separácia a stability marže, ktoré sú nutné analyzovať a opraviť okruhu stabilitu. Takže spustite "ŠtB" analýzu pripojenie zdroja napätia na výstupe zosilňovača. Akonáhle ste spokojní s okrajmi stability, môžete spustiť prechodné sim a overiť prekročení limitu a usadzovacej časy.

[Quote = bottom_up] Vďaka všetkým. Ale stále mám problém, je self_biased zosilňovač v mojom bandgap. V detaile, výkon zosilňovača je vstup (brána napätie) skreslenie MOSFET. V tomto prípade, som zmätený s ako sa vymaniť z slučku. Čakanie na pomoc. Dolné [/quote] Existuje niekoľko spôsobov, ako určiť zosilnenie bez prerušenia slučky DC. Tieto alternatívy boli diskutované veľmi často - aj v tomto fóre. Skúste hľadať "modelovanie zosilnenie".

HI Ak zosilňovač má dve fázy (vlastné neobjektívny), potom zlomiť slučky na vstupe druhého stupňa zosilňovača. ak nie, potom je lepšie budete postupovať metódou middlebook je. čo hovoríte LVW?

[Quote = ashish_chauhan] HI Ak zosilňovač má dve fázy (vlastné neobjektívny), potom prerušiť slučku na vstupe druhého stupňa zosilňovača. ak nie, potom je lepšie budete postupovať metódou middlebook je. čo hovoríte LVW [/quote] Len pre upresnenie s ohľadom na správne znenie:? Tiež Middlebrook preruší slučku! Umiestnenie zdroj napätia medzi dvoma uzlami znamená, že slučka AC je rozdelená na tomto mieste čo sa týka napätia. Ak by mala byť ešte chyba spôsobená vnútorné napätie na výstupe spôsobené operačný zosilňovač prúdu, môže byť táto chyba kompenzovať druhej časti jeho metódu v bežných injekcie do bodu zlomu).

Ospravedlňujem sa za preklep na "Middlebrook". Samozrejme aj Middlebrook preruší slučku, ale v tomto prípade môžete rozbiť slučku na každom mieste. Ale je možné, že aj spôsob Middlebrook, dáva zlých výsledkov? Len pochybnosti ...

[Quote = ashish_chauhan] Ale je možné, že aj spôsob Middlebrook, dáva zlých výsledkov? Len pochybnosti ... [/quote] Áno, jeho metóda s použitím napätia a zdroje prúdu dáva zlé výsledky, ak tam je tiež signálom prietok v opačnom smere, "normálne" a klasický jeden. V tomto prípade, jeho generálny Feedback Veta (GFT) musí byť použitá.

1-Henry induktor v začarovanom kruhu (výstup na zosilňovač "OP" priama alebo spätná väzba rebrík pre vstup, ak meradlom) je pohodlný spôsob, ako získať obvod, ktorý bude riešiť na DC, ale má "zlomený" AC slučku. Pomocou sínusový, nulovú DC hodnotu zdroj prúdu a vyberá si vstupné rozdiel napätie s vcvs, môžete si vaše vstupné mag a fázy na pozemkoch (aj keď hodnoty nebudú jednota a nula, môžete použiť výsledok, je to len explicitné ako implicitné a budete musieť napchať kalkulačku v ruke skôr než pomocou predpripravených rutín, snáď).

Mám otázku, ak je pomer dvoch PNPs 1. štvrťrok 2. štvrťrok v 01:08 bangdap ich môžem použiť 1PNP za 1. štvrťrok a za 2. štvrťrok 8PNP a môžem tiež použiť 2PNP za 1. štvrťrok a za 2. štvrťrok 16PNP. Otázkou je druhá metóda je lepšia ako prvá? ako schváliť, že? vďaka

Chcete-predovšetkým na pozíciu si v "sweet spot" Kde si ovplyvnená ani tým, slaboprúdové, ani vysoko aktuálne nonideal / nonmodeled správania. Chceli by ste byť až na beta-vs-IC krivky "plochým vrcholom" a beta približne rovnaké na oboch prúdových hustôt. Chcete, aby ani sýtosť ani významný únik / nonideal základňu aktuálne. Ste len hovorí o rozdiele v pomere 2:1 prúdové hustoty (pre rovnaké hrubé žiadané prúdu). Tak tam nemusí byť veľa vidieť, ak ste v súčasnej medzný stav. Na vyrovnanie, však, "mobetta". Kým si "zasiahnutej oblasti" začína byť významný defekt (hrubý, ako štatistické mismatch) cieľ, rovnako

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back