ST20 ST20 C & Toolset

D

Dimey

Guest
Hi Im hľadať "ST20 súpravu" serached celej sieti, ak niekto má to mohlo u plz poslať na môj mail Adresse? Nenechajte si tak body: Má ST20 c2/c4 základné pokyny pdf súbor, či je niekto intereseted, videl niektorých ľudí si o to, keď som sa pozrel na to tu:) D

Potrebujem nejaké info o ST20 pre vzdelávacie účely. Je veľmi ťažké nájsť užitočné informácie v sieti.

Naozaj neviem, prečo som sa, že je ťažké nájsť zmesou o ST20, je to tajné mikrokontrolér? :)

jeho tajomstvo nie je kompletný, ale budete musieť nejaký Signe mlčanlivosti, zmluvy, ak si objednáte niektoré eval dosiek rozvíjať svoje vlastné STB a podobne. info, čo sa presne požiadavku?

Potrebujeme všetky sada nástrojov PLZ, nemôžem nájsť na webe

Ak sa zaregistrujete na www.st.com , môžete poslať e-mailom na užívateľské meno a heslo na ich ftp site.It má všetky sady nástrojov až po najnovšiu verziu.

Už ste testované, alebo je to váš predpoklad, že budete mať voľný prístup k ST20 veci?

[Quote = nerd77] ste testované, alebo je to váš predpoklad, že budete mať voľný prístup k ST20 veci? [/Quote] Urobil som vlastný dcu3 JTAG s v2.3.1, a práve stiahli staré v1.8.1 a v1. 9,6 k práci na projektoch, ktoré boli napísané s tými. Musíte FTP klienta dostať, to je dôvod, prečo zostáva neviditeľný pre pravidelné WebBrowser users.They majú 2 servery FTP, 1 je v Európe. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] majú tiež osplus na stiahnutie. Úvod OSPlus je rozšírením balíček pre OS20 a OS21 operačných systémov. To prináša niekoľko nových API, ktoré umožňujú ovládače a I / O infraštruktúru. Ako sa tento dokument organizovaná v tejto príručke sú OSPlus funkcie rozdelené do niekoľkých služieb. Každý z hlavných typov služieb je popísaná samostatne s použitím spoločného usporiadania: ● prehľad služieb a zariadení, ktoré poskytuje ● zoznam makier, typy a funkcie definované v súbore služieb hlavičku ● podrobný popis jednotlivých funkcií v službách www.st.com

[Quote = slugworth, 623347] Urobil som vlastný dcu3 JTAG s v2.3.1, a práve stiahli staré v1.8.1 a v1.9.6 k práci na projektoch, ktoré boli napísané s tými. Musíte FTP klienta dostať, to je dôvod, prečo zostáva neviditeľný pre pravidelné WebBrowser users.They majú 2 servery FTP, 1 je v Európe. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] majú tiež osplus na stiahnutie. Úvod OSPlus je rozšírením balíček pre OS20 a OS21 operačných systémov. To prináša niekoľko nových API, ktoré umožňujú ovládače a I / O infraštruktúru. Ako sa tento dokument organizovaná v tejto príručke sú OSPlus funkcie rozdelené do niekoľkých služieb. Každý z hlavných typov služieb je popísaná samostatne s použitím spoločného usporiadania: ● prehľad služieb a zariadení, ktoré poskytuje ● zoznam makier, typy a funkcie definované v súbore služieb hlavičku ● podrobný popis jednotlivých funkcií v službách www.st.com [/quote] ako je to s sti5105 je ST20 C2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back