Spustenie užívateľského programu na AD EZ-Kit Lite.

K

kirgizz

Guest
Nazdar,

Mám hodnotenie SAD doska od ADI., Že jeden je ADDS-21262EZKit (EZ Lite Kit).Testovací licence (90 dní-obmedzenia) je používaný pre ňu ešte neskončila.

Po vybudovaní mojom projekte som zvyčajne začína simulácia (session: ADSP-21262 ... Simulator).Chcem vyskúšať v reálnom hardware teraz, ale nevidím nič nestalo (použite blikajúca LED napríklad z ADI).

Nainštalované / set:
Platňa sa zdá byť OK, moc a USB pripojenie, sú svetelné diódy LED.VisualDSP 3.5 installed, aktivovať "ADSP-21262 EZ .... KIT Lite" session.Po vybudovaní projektu. DXE-súbor musí byť (dole?) Naložené a začali (v VisualDSP simulátora alebo na doske?).Ale nemôžem si niečoho ...

Teraz moje otázky:
Možno, že mám niečo zle?Existujú nejaké obmedzenia, zodpovedá za to?Môžem stiahnuť a spustiť môj program na tý palube bez použitia ICE emulátory od ADI?Môže niekto oboznámení s SHARC EZ-Kit help me please?

Hi kirgizz,

Je to trochu ťažké určiť, čo sa deje zle, mohlo by to byť veľké množstvo vecí.To, čo navrhujem, je pokúsiť sa vykonať jeden z kódu testovacej ADI príklad, ktorý je dodávaný s evalulation kit.Pretože ak sa pokúsite naprogramovať flash pamäte, alebo použiť vlastný kód si len pridanie niektorých nových premenných do rovnice.

Otvorte známe dobré pracovné projekt s VisualDSP , kompilácie (ak je to potrebné) a spustite ho (v visualdDSP ), aby zistil, či to funguje.Keď tu bude potom skúste spustiť niektorý z kódu a použiť debugger vyriešiť vaše problémy, ak existujú.

Než začnete kompilovať váš projekt, choďte v rámci projektu-> možnosti projektu ...a uistite sa, že všetky polia sú správne nastaviť.Ako som povedal na začiatku veľké množstvo vecí sa môže pokaziť.Môžete sa tiež obrátiť Analog Devices (prostredníctvom svojich internetových stránok) a vysvetliť im svoj problém.

Dúfam, že to pomôže!
s2c97

Tieto sady majú niektoré mikiny settins, ktoré môžete vidieť v manuále tohto výrobku, ak to prevýšenia prácu, môžete sa pokúsiť obnoviť všetky vo výtvarnom dsp envoiriment alebo váš oddiel nie je správne nakonfigurovaný, ak potrebujete ppm mňa ..
podľa

s2c97, had, ďakujem vám za saggestions.

I všetky jumpere nastaviť ako predvolené, a to mám beží s príkladmi AD.
Existuje napríklad s AD Talkthrough z / do kodek AD1835 na palube.Mám-li pripojiť vstup so sínusovým oscilátor a dal vlastný rutinné do tohto "rámu" ISR nevidím žiadny signál na výstupe.Inak by som robiť nič (žiadne výpočty na vstupných hodnôt, priamy prenos zo vstupu na výstup len), takže vidím sine na výstupe.

Moja rutinné berie 24-bitová data z pevných vstupný buffer, previesť na 32-bit floating, robí pár / *- prevádzku, prenáša výsledok naspäť na pevný bod, a dať ich do
výstupný buffer.

Je možné, že doska / VisualDSP , sú buggy?

OK, chlapi, vďaka všetkým.

Deska funguje, jediný problém (myslím) je dátový formát konverzie.

pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back