Spustenie programovanie DSP

A

alzomor

Guest
Ahoj mám dobré skúsenosti v oblasti vstavaných systémov a počítačovej architektúry. Tiež som spravodlivý vedomosti o digitálnu komunikáciu mám prácu vykonať niektoré DSP kódu pre digitálnu komunikáciu na TigerSharc. Design vstupy budú Matlab kód alebo ANSI C implementáciu systému. Moja otázka je, ako a odkiaľ začať? Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Ako u tigra SHARC používajú, môžu využiť pri svojich nástrojov by mala začať. V zásade odporúčam začať využívať simulátorov čo najskôr. Môžete si vytvoriť a otestovať svoj kód v BRM prostredí VisualDSP

Súhlasím, skúste simulácie a niektoré jednoduché vzoriek poskytnutých ADI, budete čoskoro dohnať, ak poznáte teóriu už. Skúste, a pokúsiť sa, to je všetko. [Quote = brmadhukar] Ako u používate Tiger SHARC, môžu využiť pri svojich nástrojov by mala začať. V zásade odporúčam začať využívať simulátorov čo najskôr. Môžete si vytvoriť a otestovať svoj kód v BRM prostredí VisualDSP [/quote]

Ahoj Je to veľmi dobrý materiál pre tréning na webových stránkach TS ADI bolo lepšie naštartovať pre mňa. Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Ahoj Hossam, je veľa kníh v Európskej obrannej agentúry týkajúce sa programovania DSP. Pokúste sa nájsť. ;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back