spracovanie obrazu problém

M

meto

Guest
Nemôžem nájsť čiarového kódu oblasti v obraze, ale táto oblasť nielen obsahuje čiarový kód, chcem nájsť začiatok a koniec pixel čiarového kódu. Ako môžem nájsť tieto

Dobrý deň, je mi ľúto, nemôžem si pomôcť, ale mohol by ste zdieľať svoje algoritmus pre čítanie čiarových kódov? Ak ste si z papiera, môžete zdieľať na papier? Vďaka. Cmunikat

Nedokážem pochopiť, čo ste tak už urobili. Máte výpis z pôvodného obrázku len čiarový kód, alebo máte problémy s artefakty v obraze, ako sú čísla? Chcete nájsť začiatok a koniec každého riadku miesto horizontálne alebo vertikálne? Prosím, dajte nám viac informácií o projekte s cieľom pomôcť vám!

i Dun pochopíte, pokiaľ chcete vyvíjať u algo, alebo to pre tento obrázok ... Ak je jeho iba pre tento obrázok otvoríte obrázok v Matlab Imview ... nájsť prvky rohu pixel a plodín znovu pomocou MATLAB ...

Mám obrázok, ktorý obsahuje čiarový kód. Môj algoritmus nájsť oblasti, čiarový kód, ale nie presne čiarovým kódom oblasti. Teraz si chcem nájsť štartu a cieľa pixel hodnoty čiarových kódov v horizontálnej línii

Mohli by ste vysvetliť nám čiarový kód detekčný algoritmus, ktorý ste použili? Čiarový kód je skupina zvislých čiar, veľmi dobrou metódou na extrakciu línií z obrazu, je Hough transformácie.

Používam rýchle Houghova transformácie pre čiarový kód lokalizáciu. Avšak, keď som tejto transformácii, môžem získať vyššie uvedené číslo. Chcel by som získať presný čiarový kód oblasti použitia tejto sumy pre dekódovanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back