Spotreba energie odhad pre PCI kartu, nejakú radu?

C

commone

Guest
Ahoj všetci Som navrhovaní video PCI karty pre digitalizáciu. Hlavné obvody sú: Cyclone II (EP2C35F672c6), ADV7181, ADV7123, PCI9054, 128M SDRAM atď Teraz som robiť odhad spotreby energie na tomto fóre. Dokončil som požiadavky na výkon odhad IO. A mám niekoľko otázok: Po prvé, je odhad som urobil rozumný? (Pls pozri tabuľku nižšie), FPGA SDRAM ADV7181 ADV7123 PCI9054 MAX3221CDBE4 840mW 782mW 547.1mW 97.54mW 920mW 3.6mW Ostatné (odpory, LED diódy ...) celkom? 3190.24 +? Po druhé, som sa niektorých výpočtov pre pull-up odpory a ukončenie a LED diódy. Zistil som každý odpor spotrebuje viac MWS, dokonca menej ako 1 MW a každé LED spotrebuje asi 20 alebo 30, keď na MWS. Je to rozumné? Záverom by som chcel získať nejaké dobré rady na podiel energie non-IC zariadenia spotrebu obvykle predstavuje. A koľko napájanie okraj by som mal ponuku na celú tabuľu? Tešíme sa vašu pomoc. Ďakujeme, že u veľa. Regrds Leon: |

Každý, kto má skúsenosti spojené? Prosím, dajte mi nejaké rady! Ja si toho vážim!

Tak diappointed! Možno by som sa mal zakladať na túto otázku tu! Mám veľa adivce niekde inde. Tešíme sa na diskusiu s Vami! S pozdravom Leon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back