Spojenie dvoch líšt, od DC napájanie, aby L7915 regulátora kolíky

N

nzkunal

Guest
Dobrý deň Snažím sa vytvoriť dve priečky +15 V a-15V z jedinej napájanie +24 V DC. Chcel som vedieť, čo by malo byť spojenie, ktoré pin regulátora L7915CV. 1 - 24 V, C1 (+), C2 (+), 2 - GND, C1 (-) 3 - output-15V a C2 (-), C1 a C2 sú elektrolytické 10uF čiapky. Z nejakého dôvodu som stále 1,5 V na výstupnú pin Nejaké návrhy?

[Quote = nzkunal] Hi Snažím sa vytvoriť dve priečky +15 V a-15V z jedinej napájanie +24 V DC. Chcel som vedieť, čo by malo byť spojenie, ktoré pin regulátora L7915CV. 1 - 24 V, C1 (+), C2 (+), 2 - GND, C1 (-) 3 - output-15V a C2 (-), C1 a C2 sú elektrolytické 10uF čiapky. Z nejakého dôvodu som stále 1,5 V na výstupnú pin Nejaké návrhy? [/Quote] Negatívne regulátor pracuje len na negatívne napájanie. Ak ste pripojení 24 k zemi a použitie -24 do 7915, máte len kladné napájanie. A ak to urobíte, potom nemusíte mať pozitívnej energie pre pozitívny regulátor pracovať. Kde sa vám darí tento 24 V z? Batérie alebo napájacieho transformátora?

Vďaka za odpoveď. Ok. Ja používam napájanie z batérie. Takže nie je žiadny spôsob, ako vytvoriť negatívne a pozitívne železnici z jedného zdroja napájania DC?

[Quote = nzkunal] Vďaka za odpoveď. Ok. Ja používam napájanie z batérie. Takže nie je žiadny spôsob, ako vytvoriť negatívne a pozitívne železnici z jedného zdroja napájania DC? [/Quote] 15 voltov je trochu vysoká, ale je možné pomocou LM7660 k vytvoreniu negatívnej energie. Do pátrania po listu a bude vám schémy. Toto trochu závisí na tom, koľko súčasných potrebujete? Čo sa snažíte pracovať s + / - 15 voltov?

Spustenie komparátor LM311. Ja som v súčasnosti beží komparátora pomocou +15 V a krajín, ale z nejakého dôvodu nie je, že mi veľmi dobrý výkon s AC 2V špička-špička signálu 40kHz. Myslela som, že keby som poskytovať-15V železničnej vstup na neho by to mohlo fungovať lepšie. Striedavého signálu je pekný sínusoida, ale akonáhle som sa pripojiť k invertujúci a neinvertujúci vstupy operačného zosilňovača to skresľuje signál.

[Quote = nzkunal] Spustený komparátor LM311. Ja som v súčasnosti beží komparátora pomocou +15 V a krajín, ale z nejakého dôvodu nie je, že mi veľmi dobrý výkon s AC 2V špička-špička signálu 40kHz. Myslela som, že keby som poskytovať-15V železničnej vstup na neho by to mohlo fungovať lepšie. Striedavého signálu je pekný sínusoida, ale akonáhle som sa pripojiť k invertujúci a neinvertujúci vstupy operačného zosilňovača to skresľuje signál. [/Quote] Prečo používate 311 Komparátor pre vstupný signál AC? Čo sa naozaj snažia robiť? Čo výstupu chceš? Vysoká rýchlosť prebehu operačného zosilňovača by bolo vhodnejšie, najmä na 40kHz.

Snažím sa vybudovať Zero spínací ovládač pre aplikácie. Výstup komparátora bude použitá na pohon nejaký FET. Mohli by ste navrhnúť nejaké opamps, ktoré by boli vhodné pre generovanie námestí vlna 50% cla a rovnakej frekvencii ako vstupné sínusový do operačný zosilňovač?

[Quote = nzkunal] Snažím sa vybudovať Zero spínací ovládač pre aplikácie. Výstup komparátora bude použitá na pohon nejaký FET. Mohli by ste navrhnúť nejaké opamps, ktoré by boli vhodné pre generovanie námestí vlna 50% cla a rovnakej frekvencii ako vstupné sínusový do operačný zosilňovač? [/Quote] Prepáč, že som neurobil žiadny nulou detektory, ale výrobcovia to, aby špeciálnych integrovaných obvodov pre tento osobitný účel. Navrhoval by som vám to hľadať pre nich. (Možno u Texas Instruments a ON Semiconductor) http://www.ti.com http://onsemi.com Dúfam, že to pomôže ...... Gary

Dobrý deň, vaše vstupné stále skreslený, pretože to je nad limit-0.3V komparátora na negatívny stránku. Vaše-vo napájacieho napätia nápad bude fungovať, aj keď dáte-5V napájanie. Ale pred tým, môžete skúsiť kŕmenie vstupný signál cez rezistor (povedzme asi 3.3km) a upínacie-VO vrchole vstupu na porovnávaciu pomocou diód uzemnený. Tie by mali pripojiť signál + som vstup komparátora a-VO vstup komparátora byť pripojený k zemi cez ďalšie odpor 3.3km. Môžete si tiež zobraziť dáta pracovného hárka LMV761 pre vašu aplikáciu. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Ahoj, nie, [url = http://laktronics.googlepages.com/comp311.sch] clickhere [/url] pre zobrazenie opravené schému zapojenia v Pspice. S pozdravom, laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back