Spojenie ANGD a DGND na jednom mieste?

K

kousi_sen

Guest
Dobrý deň, používame feritové korálky alebo 0 Ohm rezistor pripojiť AGND a DGND dôvodov na jednom mieste .... Chcel by som vedieť, ktorý z nich je najlepší ... feritové korálky alebo 0 Ohm odpor ... Pls pomôžte mi

Vďaka za odpoveď ur .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 10 minútach: [/color] [/size] Ramesh, ste povedal, že účelom 0 Ohm rezistor, je fyzicky join.At v rovnakom čase, feritové korálky produkovať niektoré indukčnosť ... A tiež musíme spojiť oba AGND a DGND len ... Tak prečo "LL vybrať feritové korálky miesto 0 Ohm odpor

aby sa zabránilo analógové GND hluk dostať sa stretával s digitálnym gnds.inductor chová ako odpor filter.0E je len kúsok

Nedostal som miesto ur .. Pls vysvetlite mi viac .................. pls som na nové obvode ... takže musím viac informácií o tom, ako zvoliť hodnotu feritové korálky ... A aká je výhoda použitia feritové korálky ...

Už ste chkd na vyššie uvedený odkaz daný Rame. pls chk, že by sa u nejakej rady.

Ahoj, portrét má pravdu, najprv prejsť odkazy som poslal predtým, odošlite queries.The link som poslal sa vzťahuje na všetky otázky ste sa pýtali .... Zdá sa, že ste nešla cez odkazy na prvom mieste, ak by ste mali ste zvyknutý klásť túto otázku? S pozdravom Ramesh

Feritové bude v podstate fungovať ako filter. Ktorý je v podstate eliminovať vysokofrekvenčný šum vďaka analógové obvody vstupuje do digitálnej časti. Ak ste shrot s normálnym 0E odpor, nebudete mať žiadne filtrovanie obvodu. Hluk kvôli analógových obvodov dostane spolu do digitálneho okruhu. Takže váš výstup sa môže objaviť na digitálne sa môže pokaziť kvôli hranicu zistených obvodu. Preto za účelom zlepšenia krátkodobé analógové pozemné a digitálne pozemné pomocou feritových je vždy lepšie voľbou. SP_Harikrish

Mali by ste používať odpor 0 Ohm miesto feritového korálku. Vyššie napätie a rozdiely medzi DGND AGND pri vysokej frekvencii môžu spôsobiť poškodenie komponentov.

basepointer, môže u pls ujasniť si svoje vyhlásenie. Ako sa frekvencia prichádzajúce do picture.And ak áno, ako je to škodlivé zložky. Na zdravie!

Ahoj cameo_2007, bude to problém, pri testovaní EMC EFT / prasknú. Ak sa pozriete cez tento feritu s osciloskopom pri testovaní, môžete vidieť s vysokou amplitúdou signálu, ktoré môžu spôsobiť, že komponenty, ako ADC má DGND a AGND k poškodeniu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back