Spice modely share / kde som príspevok, že?

D

darksky041257

Guest
Mám veľkú zbierku modelov Spice - zhruba 50.000 komponenty. Každý, kto chce, a ak áno, kde môžem poslať?

Áno, som tiež zaujíma, ako som pracoval v tomto podaní, a že tieto súbory by mi pomohlo v mojej práci

Dobrý deň Zenner, kde na MCU ste nahrali pekné knižnice? Nemôžem nájsť. Robby

Nie som si istý, ako nahrať do MCU? Ako sa di, že?

Tu sú modely. Zhromaždených z mnohých miest. Všetky autorské práva uznal, prípadne.

Záverečná časť - tieto modely pracujú s MC7, ICAP a PSpice. Ak niekto má nejaké iné Prosím, podeľte sa.

Ako je to s presnosťou na korenie modles? Pokiaľ viem, niektoré modely priamo od výrobcov, nie sú úplne presné. A niektoré modely sú zašifrované a nemohol dotknúť vnútorné jadro.

Nemáte žiadnu záruku nič modelov. Najlepším riešením je simulovať testovacie okruhy v liste data zariadení a zistite, či máte rovnaké výsledky. Niektoré modely, ako JFET sú veľmi nepresné, pretože obmedzenie parametre prístroja v korení. Raz som simulovať zdroj nasledovníka, ktorý mal simulovať frekvenčnú odozvu, že šiel do X-lúče. Železničnej dopravy na železnici operačný zosilňovač model mal simulovaný výstup, ktorý prekročil + napájacie napätie a šiel žiadne bližšie k - železničná než 2 V.

Modely sú vždy kompromis medzi presnosťou výsledkov a simuláciu času. Všeobecne model poskytne dobrú prvého poriadku porozumenie vystúpenia. Pri posudzovaní výsledkov ste po Možno budete musieť vybrať konkrétny model alebo upraviť modelu, ktorý používate.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back