P
paradev
Guest
Mám niekoľko rád, ktoré komunikujú s asi 10 rôznych SPI pripojených zariadení, to všetko na rovnakej zbernici. 1 z nich sa stane byť DataFlash Atmel. DataFlash Zdá sa, že dochádza k poškodeniu pamäte problém. Tieto dosky existujú vo veľmi hlučnom prostredí a sledovať PCB dĺžka zbernice SPI môže byť o 20 cm celkovej dĺžky. (1) Existujú nejaké "pravidlo" techník, ktoré môžem použiť pri pokládke sa dosky plošných spojov pre minimalizáciu šumu? Možno surround každý signál z Bus SPI s pozemnou linku? Uistite sa, že rovinou vozovky beží pod všetkými SPI linky? Snažím sa vytvoriť niektoré sheilding tu. Ak mám viacvrstvové dosky, možno SPI linky by mali ísť na vnútornú vrstvu umelé krajiny / oblasť / silné stopy beží nad a pod nimi. (2) Čo zbernice, pretože je to asi chová skôr ako vedenie. Videl som napríklad v bulletion Motorola strojárstvo EB393 / D, ktorá má napríklad ukončenie zbernice SPI a oddelení, ale toto sa vzťahuje iba na jedno zariadenie pripojené na zbernicu. Oceníme akékoľvek ideas.Thanks.