spektrum hluku analýzy

H

haswath

Guest
nazdar,
Mám problém v SPECTRA
Chcel som, aby na meranie vstupného napätia a prúdu zvuky z aktuálnej námety operačný zosilňovač

Som absolvoval môj havent DC analýzu, ale zatiaľ si na to, ako postupovať s výpočtom hluku V ^ 2 a hluku i ^ 2 na vstup operačný zosilňovač

keď som mohol zistiť, že aj potreba skontrolovať NOISE voľba v menu ANALÝZY z ANALOG PROSTREDIE okná iam schopní postupovať ďalej

Myslím, že som urobil na moju otázku jasné, môže mi niekto povedať, ako vykonávať analýzu hluku v spektre ......

Vďaka
Vitajte na pripomienky a diskusie [/ youtube]

Jsem udělal Hlukové simulácie založené na hluk simulácie v Analog Design prostredie (ADE).Som sa rozhodol napätie na vstupe a výstupe.
Potom som dostal pekné krivky od 1Hz až 1GHz.
Ako získať celkový hluk pri vstupe na operačný zosilňovač?
V kalkulačka, existuje možnosť voľby, ktoré dávajú RMSnoise realistický obrázok.
Je to OK?

V Kejdens ADE, vo výsledkoch menu,
môžem dostať ideálny príspevok z hlavných xx prístroj na hluk.
Ako môžem získať príspevok z vybraných zariadení s kalkulačkou?

Pokiaľ viem, mali by ste použiť Hluk analýzy v spektre Analog prostredia.Pre odhad vstupné hladiny hluku Myslím, že budete musieť použiť "vsource" napríklad na vstupe.Vďaka, že zdroje a Direct Ukáž podobe možnosti môžete priamo plot vstupné a výstupné hluku rovnako ako NF
atď ... Použil som tento spôsob dlho späť s IC 5.0.I dont vedieť, s curret verzia je každá zmena v postupe.

Musel som urobil. Hlukové analýzy, ale myslím,
že výsledok je uncorrect!Dúfam: pls povedzte nám podrobne, ak niekto viete, ako sa to robí!

Budete vyberte hluku analysis.Then často, ako pozametať variable.The dôležité je nastavenie správne smést range.So zvyčajne start-stop rozmedzí dáme 1,5-2 krát šírku pásma vášho obvode, že ak je vaša 1MHz pásma je potom klásť na start-stop rozmedzí ŠTART: 0 STOP: 1.5Mhz.Potom pre výstupné šum budete vyberte napätia (sonda je určená pre prúdy) potom kliknite na výber a potom vyberte výstupný čistej vo vašom schematickom.Pre vstup hluku a potom vyberte napätie ako pred zasiahnutých vybrať a zvoliť vstupné napätie na schematickom.Veľmi dôležité je v možnosti vybrať uložiť všetky!. Po spustení analýzy go to results => tlač => Hluk Summary.Then výber typu integrovanej hluku pre jednotky V ^ 2 alebo V potom k rozsahu ako predtým (to musí byť rovnaký) 0 až 1.5MHz.Then výber zahŕňa všetky typy a skrátiť & radiť stávke top veľký počet, aby zahŕňala všetky zložky svojho obvodu.Napríklad, ak váš veľký okruh je napísať na začiatok 80.And potom OK.At zobrazenie výsledkov okná (na konci) je potrebné sa rms šum

Ak hluk simulácia nie je rozumné, skontrolujte, či máte KF, Af parametre vo vašom tranzistorovými model súbor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back