Spartan PIN LOC problém

T

Tetra

Guest
Problém summrized v nasledujúcich krokoch 1 - musím zadávať určité kolíky PF Spartan 2 zariadenia, tak som používal rôzne Method, aby tak urobili (Obmedzí editor, UCF súboru gnerated z programu Leonardo, atribút v súbore VHDL) Všetky Method dal úspešných výsledkov a obmedzenia Editor pozri úlohy kolíky v požadovanej positiones. 2 - MAP krok v dizajne manager dal po chybe v takmer všetky zadané PIN "ERROR: MapLib:. 30 - zlý formát pre obmedzenie LOC 129 z IBUF obísť tento chyba nastavenia premennej prostredia" XIL_MAP_LOCWARN. " 3 - som nastavenia požadovanej premenné prostredia, a všetky konštrukčné tok bol úspešne prejsť. 4 - som zhodnotil výkon správu "správa PAD" a zistil som, že pridelené PIN miesto sa značne líši od situácie u obmedzuje editore. môže niekto pomôcť.

Ahoj Tetra, myslím, že váš problém je, že sa pokúsite použiť primitívne (IBUF) na PIN kód, ktorý nemá tento jeden. Mohli by ste byť konkrétnejší, aké zariadenie, ktoré prípad, ktorý kód PIN? HG

Pokiaľ ide o zariadenie SpartanII XC2S100-5PQ144. vo veci a PIN, som experiment, ktorý osud NAND a pridelila 3 terminály s I / O porty, a mám rovnaké výsledky.

1. Ste si istí, že LOC syntax je správne? Mám na mysli napr: NET "XX" LOC = "P99" Pozrite sa na informácie od firmy Xilinx. 2. O "XIL_MAP_LOCWARN" Ja obnoviť pôvodné hodnoty. Je to len varovanie vyhýba. 3. Nepamätám si presne verzia, možno ISE 4.1, ale chyba v súvislosti s obmedzením editor bol hlásený. 4. Pošlite svoj návrh za to, že vám ďalšiu pomoc.

Overil som Xilinx mieste a nie XC2S100 PQ144. Pozri priložené súbory.

pokiaľ ide o zariadenia, je spartanII 100K-gate a 5PQ144 zadať rýchlosť Grad a obalu tak, že sa nezmení naše setuation ako folw zastaví na určitý krok. nijak som si istý, že syntax je LOC právo ako Preložiť krok prešiel. pokiaľ ide o "XI_MAP_LOCWARN" To je pravda, je to len vyhýba varovanie. Používam 4,1 s Windows 98 a cieľovej Virtex a bez tejto chybe. Teraz som pochybnosti o tom, Win 2000, ktorý v súčasnej dobe môjho systému.

môže sa stať, že sa snaží mapovať vyhradenej alebo špeciálny kód PIN? Mám rovnaký problém, ak woud priradiť urobiť PIN. Príspevok budem analyzovať. bye. G.

Vážení TPL71 som sa vyhýbal špeciálne kolíky vo svojom dizajne. a pre istotu som urobil malú NAND GAT design a ja ssigned tri kolíky na piny všeobecné I / O a dostal som rovnakú chybu. Dos niekto prešiel dizajn flow Leonardo - file.edf -> Aliancia ---> file.bit na Win2000 (Pentium4 1.5HZ) úspešne?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back