Spartan 3e Starter Kit HELP!

C

controller

Guest
Dobrý deň, mám Spartan 3e starter kit od digilent a ktorý prichádza len s USB káblom. žiadne CD neobsahuje. mám stiahnuť Digilent Adept softvér z digilent a ja ho nainštalovať. i conect dosku na USB port, ale môj počítač nerozpozná. treba ovládač USB software. Snažím sa nainštalovať digilent je dirvers zložku Digilent Adept softvér, ale dont't nájsť vodiča. Ako som nainštalovať doska k PC?

Dainis je správne. Vaša doska má Xilinx USB rozhranie, ktorý nie je podporovaný softvér Digilent je. Viac info tu: http://www.digilentinc.com/Support/FAQs.cfm?Nav2=FAQ Odporúčam odinštalovať softvér Digilent a inštalácia Xilinx ISE WebPACK a posledný ISE Service Pack (zadarmo súbory na stiahnutie). Obsahuje celú FPGA / CPLD vývojový nástroj Suite, vrátane úžitkových IMPACT programovanie a USB ovládača. Ak sa nepotrebujete vývojový nástroj Suite, myslím, že si môžete nainštalovať IMPACT samostatne. Xilinx verzia Spartan-3E Starter Kit obsahuje softvér disky.

[Quote = radič] Ahoj, ja conect rady k USB portu, ale môj počítač nerozpozná. treba ovládač USB software. Ako som nainštalovať doska k PC? [/Quote] Ďalšia vec, ktorú veľmi nepríjemné v Xilinx je nejaký operačný systém nerozpozná kábel USB! (Mal som problém s XP SP2). U pripojenia ur kábel k PC a sprievodca je v novom HW nájdený, ale nie je recognize.if To je ur problém zaškrtnúť túto prílohu. Avšak, ako už skôr povedal, treba u ISE. S pozdravom Srinivas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back