Spartan 3e Štartér Kit - Need Help!

M

Mystery2703

Guest
Nazdar,

Som veľmi novým FPGA a snaží moje najlepšie učiť sa.Som napísal jednoduchý program Verilog blikať kontrolka LED na Spartan 3e Odľahčenú kit.

Pre a odosielanie výsledkov simulácie sa zdá v poriadku, ale keď som mapuje bit stream na FPGA LED zapne, ale nemá blikať.I dont pochopiť, čo robím zle.Môže byť vy môžete pomôžte mi!

Modul beep1 (CLK, SPK);
vstup CLK;
SPK výstup;
parameter clk_divider = 50000000/440/2;

reg [20:0] tón = 0;
Vždy @ (posedge CLK) tón = zvonenia 1;reg [14:0] counter = 0;
Vždy @ (posedge CLK) if (protizáruku == 0) counter <= (zvonenia [20]? Clk_divider-1: clk_divider/2-1);
iný counter <= counter-1;

reg SPK = 0;
Vždy @ (posedge CLK) if (protizáruku == 0) SPK <= ~ SPK;endmoduleJá používám na palube 50MHz hodiny ako môj vstupného signálu "CLK" a výstupný signál "SPK" je spojený s LED na doske.

Nejsem oboznámený s Verilog, čo je hodnota ste naloženia v boji, keď sa proti 0?.

Čo je požadovaný blikajúci frekvencia?

Ďakujeme za vašu odpoveď Zape

Som ložnej signál "SPK" hodnotu, ak je proti nula.a blikajúci frekvencie je cca 440Hz.

Vlastne som sa pokúsil jednoduchý program a pokiaľ by viedlo blikať pri MSB signálu X [15] toggel (X je kladné incrementing na hrane na palube 50MHz hodiny), ale z nejakého dôvodu dostane na LED a zostane v tomto stave.Na druhej strane výsledky simulácie sú OK.

Overil som si čas aj ako signál ruuning pôvodný program starter kitu a jeho pracovné naprosto v poradku.

Predpokladám, že niečo v mojom programu alebo nastavenie !!!!!!Pridané po 2 minútach:promiň, že som zle svoj dotaz .. zape

Som ložnej clk_divider - 1 do protizáruku, keď sa proti 0 inde clk_divider / 2 - 1

Promiň, že som zle svoj dotaz .. zape

Som ložnej clk_divider - 1 do protizáruku, keď sa proti 0 inde clk_divider / 2 - 1Pridané po 18 minútach:promiň, že som zle svoj dotaz .. zape

Som ložnej clk_divider - 1 do protizáruku, keď sa proti 0 inde clk_divider / 2 - 1Pridané po 1 hodina 30 minút:J by ste mal pravdu.I znížil blikajúci frekvencie a jej pracovné poriadku na palube.

Nebol som si vedomý minimálnu sadzbu blikajúci ľad.

Vďaka za pomoc

Problém nie je na blikajúci sadzba pre viedli, problém je, že ľudské oči

nazdar,

Som študent
5. rok EE a budeme mať problém v FPGA realizovať naše design a nevieme ešte FPGA...
Náš návrh je systém zaraďovania do frontu so zvukom počet výstupov, vstupné prichádza z tlačidla prepnúť a potom to bude zobrazovať pomocou ihličkové rovnako ako to hovorí, že číslo...
kvôli tomuto problému budeme používať FPGA vyrovnať sa s PCM a PWM sa zobrazí aktuálne zvuk...
môžete mi pomôcť tohto problému?... Čo FPGA a PWM, ktoré môžeme použiť na vykonanie tohto návrhu

vďaka za pomoc!...
^ _ ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back