Spýtajte sa BAP50-03 a S Spice parametrov

G

g579

Guest
Môže niekto nahrať, alebo dať odkaz na korenie a S parametre Philips PIN BAP50-03? Vďaka

Ahoj PSV, Ďakujeme odkaz. Neviem, prečo sa Philips modely tak skryté. Mám tým, Google iba na http://www.rfoe.net/ZILIAOXIAZAI/PHILIPS/models/spicespar/pindiodes.html , ale z tejto stránky odkazy nikam neviedla (písať niečo v čínštine) . Ale je to naozaj divné, že aj S parametrami, nemôže byť umiestnený na webových stránkach výrobcu. Možno, že niekto v blízkosti Philips a NXP môžu komentár. Ešte raz vďaka. g579

Ahoj Pierre, vďaka za váš príspevok, ale prvý odkaz je v manuáli, ktorý som ľahko dostať napríklad na stránkach NXP, podľa Vašich druhý odkaz. Ale nikde sa tam taky S pár alebo Spice modely, čo môžem dať do simulácie. JPG obraz je zhodný s PSV príspevok, toto je prvé skutočné informácie, vďaka za to. Môj komentár je, že nepochádza z oficiálnej webovej stránky NXP, ale z čínskeho ditributor stránkach, ktorý si uvedomil, že oficiálne nové stránky NXP má veľa chýbajúcich funkcií v porovnaní so starými stránkach Philips. Aj tak vďaka. g

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back