spätné pripojenie batérie

S

saurav_sdpl

Guest
Ak sa pripojíte aj pozitívne batérie na pozitívne systému, bude to v poriadku, ale ak sa mám pripojiť negatívne na pozitívne batérie systému alebo zrušiť pripojenie, čo bude na tom, či sa bude zobrazovať skratu, alebo nie. Tiež to, či to isté platí pre DC zdroje, alebo nie

závisí od druhu zaťaženia pomocou UR Ak žiarovka potom nie je problém, ak proti otáčania motora potom tam bude (čo nie je nutné pre praktické zariadenia) a ak je obvod je možné, že syndróm vyhorenia

Ak sa pripojíte aj polaritu batérie a pripojení k môjmu circuitconsisting procesora a ďalšie polovodiče. Myslím, že batéria bude mať tendenciu krátkom circuit.Plz to potvrdiť, mám pravdu alebo nie

Nie to je neplatí žiadny skrat tam ak bude ur obvode môže dať power sa potom batéria bude záťaž a môže začať nabíjanie batérie inak sa bude snažiť oppositee toku prúdu. vtedy som uprednostnenie obvode sa stane, prakticky ani tento obvod sa nespustí, alebo ak je batéria je ťažký, potom obvod bude spálený Dúfam, že ur Vymazať

Mám okruh, ktorý funguje na 3.3V napájanie, aj simulované tento stav pomocou regulovaného DC zdroje, pokiaľ + a som terminály boli obrátené obvode klesá 2,2 prúdu, takže myslím, že rovnaké podmienky platia aj pre batérie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back