Spájkovanie SMD elektrolytické kondenzátory

S

Sarcasmo

Guest
Každý, kto vie niečo o povrchovú montáž v-chip hliníkové elektrolytické kondenzátory s PCB? Musím vymeniť 11 z nich v projekčnej TV a ja neviem, ako sa pripojiť ich k doske. Spájkovacia pasta? Sú reflow techniky možné citlivé na teplotu komponentov na doske? Plastové základne sú hádzať mňa, pretože karty kovovým uzáverom sa nachádza pod ním. Neviem, ako sa udržať roztavenej spájky na oboch kartách súčasne dosť dlho na to, aby pokles poľnohospodárskej politiky na tabuli, kde je potrebné ísť.

Používame niečo podobné tu v práci. Naše čiapky majú malý kohútiku presahuje plastu. To nie je moc, ale stačí sa dostať na železo. Používam dve žehličky zároveň odstrániť uzáver vykurovacieho ako vankúšiky v rovnakom čase. Potom som čistenie vložky s spájkou knôt odstrániť všetky spájku. Ďalšie použitie iba jedného železa, ja namiesto čiapky na palube a tepla malé karty presahujúcu plast. Aj podávanie spájky do podložky, až i vlhká. Opakujte na druhej strane. PS Tie, ktoré používame majú veľmi vysoké teploty plastu na základoch, tak môžu mať teplo železa.

Zaujímavé. Predpokladám, že ste veľmi opatrní, aby most dve karty, pretože sú polarizované čiapky? To je moja starosť. Všimol som si, keď som čítal váš príspevok, že karty sa vystrčiť veľmi minimálne pod plastu. Ak sa spájkovanie konca tých, bude stačiť potom fantastické. Ja len nechcem, aby príliš kovu medzi dvoma z nich, a nevšimol, kým sa objaví neskôr.

Nikdy som nemal to tvorí most v kondenzátore. Spájkovacia maska medzi vankúšikmi držať spájku z prúdiacej medzi nimi. Ak sa vám nevadí plytvanie niektoré spájkovacie knôt, môžete dokázať na svojom vlastnom webe. Vyberte kondenzátor a tepelná holou podložku a začať zaplavenie spájkou Molden. Bude kvapôčky nad podložku, ale nebude tok cez spájkovacia masku susedné pad. Má to čo robiť s vysokým povrchovým napätím Molden spájky. S malým vystavený pad môžete získať dostatok tepla, aby plne spájky toku vedenia. Spájka bude prúdiť pod časťou a spájky sa celé vedenie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back