Som nový PIC. Potrebujem pomôcť u mňa v tomto učení

H

hibee

Guest
Ahoj chalani, som nový PIC. Potrebujem pomôcť u mňa v tomto učení.

Ahoj jednoduchý spôsob začať s fotkami je tým, po niekoľkých výukových programov, ktorý vám ukáže všetky základné veci, čo musíte vedieť. Niektorí dobre vysvetlil návody možno nájsť napríklad na [url = http://www.dwengo.org/tutorials] dwengo [/url]. Používajú štandardné jazyk C a integrované programovacie prostredie MPLAB z mikročipu, ľahko začať.

Budete musieť prijať rozhodnutie, ktorý programovací jazyk budete používať, máte možnosť využiť montáži, C, BASIC. Budete potrebovať kompilátor a vývojové prostredie, ktoré používajú, sú voľné kompilátory a IDE je k dispozícii online. Odporúčam pre vás ako začiatočník použiť MikroC alebo MikroBASIC IDE a prekladač od Mikroelektronika, demo verzia je zdarma na internetových stránkach Mikroelektronika, tiež budete potrebovať programátor, to je zariadenie slúžiace k stiahnutiu kód na PIC, skontrolujte, či PICkit 2 alebo ICD 2. Tiež máte možnosť použiť MPLAB IDE, je zdarma z Microchip oficiálnych internetových stránkach. veľa šťastia.

Vďaka všetkým. Budem sa snažiť dodržiavať všetky pokyny pre základné alebo MikroC. Aj JST stiahnuť prekladač, dúfať, že si pekný programátor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back