Soldermask a dimenzovanie pastemask

V

vsnute

Guest
Ahoj všetci,

I'm prepínanie z Mentor PADS 2007,2 na OrCAD.Ja som sa snaží vybudovať svoju prvú padstack v OrCAD, ale neviem, koľko mám na nadmerné soldermask a pastemask so zreteľom na veľkosť podložky, pretože Mentor PADS to automaticky.Má niekto mať žiadny náznak?

Ďakujem vopred.

I čo pastemask rovnaký rozmer ako PAD a nadmerná soldermask v priemere od 0,005 palca.Já
si tiež všimol, že soldermask nie je nadrozmerné v OrCAD vlastné layout stopu knižnice.

Kender, ako hovorí.
Hoci tu existuje historická nadmerné o 0,008 "pre spájkovacia masky, ale to všetko závisí od vašej schopnosti & výrobcov týchto dňoch, sú oveľa lepšie & našich podložky sú oveľa menšie.

OrCAD nemusia nadmerné je spájkovacia maska na predpoklade, že môžete rovnako ľahko poskytnúť svoje výrobcovia 1:1 spájkovacia maska & budú jednoducho zvýšiť veľkosť otvoru pre ňu.(ľahké robiť).

Rovnaká pre vkladanie masky, ktoré poskytnete 1:1 s pokynmi na akej zníženie chcete.

Pri pridávaní do tejto knižnice je nutné sa domnievajú, že veci sa môžu zmeniť, percentá sa môže líšiť v závislosti na hrúbke pastu obrazovke.Ako taký jeho najlepšie nastavenie je 1:1 pre vkladanie & potom môžete robiť všetky zrážky s Gerber dát bez toho, aby museli upravovať každej zložky vo vašej knižnici.

cyberrat Napísal:

Rovnaká pre vkladanie masky, ktoré poskytnete 1:1 s pokynmi na akej zníženie chcete.

Dělám to, a funguje to pre mňa

ak podložky veľkosti <1 mm sa pridať k spájkovacia maska, 08mm a pokles od spájky
vložte, 08mm

ak podložky veľkosť> 1 mm je pridať do spájkovacia maska, 1mm a pokles od spájky
vložte, 1mm

Príklad štvorcovej podložky veľkosti s dĺžkou 1,5 potom SM = 1,6 a SP = 1,4

Nazdar,

I zvýšenie 10mil spájkovacia maska pre cez otvor a 5
miliónov Sk pre SMD (môže sa veľmi 8-6 a 4-3
mil respektive závislosti na ihrisku).

Pre slder pasta je nula pre Prostredníctvom Hole a 5-4
mil Sk nižšia v závislosti od veľkosti podložky pre veľmi malej veľkosti pin môžete vložiť maska rovnú podložku veľkosti.

Pozdravy,

Ricky

OK.Myslím, že pre štandardné veľkosti jeden pad 1:1 pastemak / podložky a soldermask / podložky pomer by vhodné ako pre ostatné balíky vo OrCAD libs.Pri vytváraní súborov Gerber uvidíme nastavte ju v prípade potreby podľa svojich schopností výrobcu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back