Solárny LED obvod (s batériou)

S

Scalamoosh

Guest
Ahoj, ja som chcel vytvoriť 15xLED obvod napájaný solárnym panelom. Avšak, ja som chcel solárny panel pre nabíjanie batérie / kondenzátora (počas dňa) a výkon LED (cez prepínač, nie LDR) v noci. Som sa rozhliadol po internete a našiel túto stránku: http://www.evilmadscientist.com/article.php/solar Táto stránka obsahuje niekoľko príkladov schém, ale nemám tušenie, ako step-up obvodov pre väčšie batérií a väčšie solárny panel. Mohol by niekto tu, pomôžte mi s schémy pre to, čo som chcel vytvoriť? Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie. prosím, neváhajte sa opýtať. Technické veci: LED: 15 x LED (oranžová) sa ratingy 30mA, 2,0-2.2 V solárneho panelu: Nemám presný výkon solárneho panelu, ako to bolo dané mi od priateľa, a tam bol žiadne značenie alebo na obale s ním. Testoval som to s multimetrom a keď na čítanie sú: 18.2v a 0,34 mA (na displeji prečítať 0,34 na nastavení 20 mA DC). Poznámka: Jedná čítanie boli nadobudnuté dnes ráno, a to sa stáva, že je veľmi pochmúrny deň, takže hodnoty by za normálnych okolností vyššie, ale to by malo dať hrubý ukazovateľ. Akákoľvek pomoc bude veľmi ocenil.

Máte zhruba 6mW výstupného výkonu na paneli ... Skúste najprv vykonať charakterizáciu svojho panelu ... Plnom slnku v 12 hodín na juh so slnečnými lúčmi kolmo k panelu -> V vziať, pridávať rôzne zaťaženie -> V opatrenia som

OK, skúsim to zajtra napoludnie. Aké zaťaženie hovoríš? Nemám naozaj nič, čo by si drôt do neho, kým som vytvoril okruh. Myslel som, že do nej pripojíte len multimetra bude v poriadku?

OK, práve som znova testoval solárny panel, za slnečného dňa, v 12 hodín, na juh. Tieto hodnoty sú: 22V 69mA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back