softvér maľovať schéma zapojenia?

K

katrin

Guest
Normálne obvode schematickom vyvážaných z EDA software apod ADS, Cadence nie sú vhodné pre technickú prezentáciu. A pre dokumenty zvyčajne ľudia nakresliť schému zapojenia opäť nejakým iným kreslenie softvér. Chcem vedieť, aký softvér je najlepší pre natieranie obvodu schéma? Sú tam nejaký softvér, ktorý môže byť spojený s Cadence, s ktorými sa môžeme exportovať elegantný schému z kadencia priamo miesto kreslenie znova ručne?

dobrý postreh Katrin .... taký softvér by som naozaj pomôcť pri prezentáciách. Ale myslím, že pri moci ešte prežiť s tým, čo máme .. otvorený obvod schematický .. Print Screen / snímanie obrazovky ... potom gimp ... by mal byť v poriadku nie??

Áno, ich spoločný utrpenie ... Myslím, že bez riešenia ... Ja osobne používam Microsoft Visio pre kreslenie obvodov, to robí prácu reasonablly dobre ... Ďalší dobrý softvér Corel DRAW, ktorý niektorí ľudia nájsť ďalšie jednoduché použitie ... S pozdravom

[Quote = srieda] dobré miesto Katrin .... taký softvér by som naozaj pomôcť pri prezentáciách. Ale myslím, že pri moci ešte prežiť s tým, čo máme .. otvorený obvod schematický .. Print Screen / snímanie obrazovky ... potom gimp ... by mal byť v poriadku nie?? [/quote] Neviem o GIMP, je to softvér, ktorý možno upravovať obrázky? Obvykle Myslím, že fotky z neho priamo vyvezený kadencie alebo screencut vzhľad nie je pre profesionálnu prezentáciu

Môžete použiť tlačiareň PS konfiguruje. Cdsplotinit "tlačiť schéma v Cadence do súborov vo formáte PS. Potom môžete tento súbor previesť do PDF alebo ps formáte EPS.

[Quote = Katrin] [quote = srieda] dobré miesto Katrin .... taký softvér by som naozaj pomôcť pri prezentáciách. Ale myslím, že pri moci ešte prežiť s tým, čo máme .. otvorený obvod schematický .. Print Screen / snímanie obrazovky ... potom gimp ... by mal byť v poriadku nie?? [/quote] Neviem o GIMP, je to softvér, ktorý možno upravovať obrázky? Obvykle Myslím, že fotky z neho priamo vyvezený kadencie alebo screencut vzhľad ani odborník na prezentáciu [/quote] GIMP je skratka pre GNU Image Manipulation Program, ktorý možno použiť na editáciu obrázkov. To je podobné Adobe Photoshop .. ale jeho opensource ..

Používam tlač do súboru poscript a potom previesť do PDF spôsobom, pretože je lepšie využívať resolition a dá sa priblížiť v. Pre hodnotenie sa používa väčšinou len obrazovku snímku.

[Quote = Katrin] Normálne obvode schematickom vyvážaných z EDA software taký ako reklamy, Cadence nie sú vhodné pre technickú prezentáciu. A pre dokumenty zvyčajne ľudia nakresliť schému zapojenia opäť nejakým iným kreslenie softvér. Chcem vedieť, aký softvér je najlepší pre natieranie obvodu schéma? Sú tam nejaký softvér, ktorý môže byť spojený s Cadence, s ktorými sa môžeme exportovať elegantný schému z kadencia priamo miesto kreslenie znova ručne? [/Quote] ja používam workwiew skôr. je možné exportovať aj korenie netlist. tiež schéma je možné skopírovať do aplikácie Word.

[Quote = renwl] [quote = Katrin] Normálne obvode schematickom vyvážaných z EDA software taký ako reklamy, Cadence nie sú vhodné pre technickú prezentáciu. A pre dokumenty zvyčajne ľudia nakresliť schému zapojenia opäť nejakým iným kreslenie softvér. Chcem vedieť, aký softvér je najlepší pre natieranie obvodu schéma? Sú tam nejaký softvér, ktorý môže byť spojený s Cadence, s ktorými sa môžeme exportovať elegantný schému z kadencia priamo miesto kreslenie znova ručne? [/Quote] ja používam workwiew skôr. je možné exportovať aj korenie netlist. tiež schéma je možné skopírovať do aplikácie Word. [/quote] Môžete tiež použiť S-editáciu Tanner upraviť schéma! Ale zdá sa až teraz, nie sú žiadne dokonalé silution na to! Ak sa dobre, ako schéma chcem dostať, aj naďalej používať aplikácie Visio alebo Coredraw maľovať schéma, v ktorom sú prvky (napr. PMOS, NMOS, RES, PNP, NPN) sa ako model na použitie. Zvyčajne som sa chytiť schéme užívania snímku, potom sa hrubo spracované v Gimpu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back