Snímač odtlačkov prstov - hľadá výrobcu, spoločnosti

A

Analyzer

Guest
Ahoj, chcel by som vedieť, či existuje verejný snímačom odtlačkov prstov výrobcu, spoločnosti a tiež chcem, aby rozhranie tohto zariadenia s MCU napríklad PIC16F877 PIC 18fxxx.So, existuje firma pôsobí na to? (Videl som tovar z Lifeview skôr). :? Analyzer.

Ahoj, videl som pred časom v Google pre kapacitné tlač prst uznanie http://www.biometrix.at/product_EN.pdf a ďalšie, ktoré už existujú bloky, ktoré skenujú prst, bez použitia kamery ( kapacitné snímanie povrchu prsta). Spotrebujú menej ako 1 mA prúdu. dokonca sa predávajú softvér pre prst uznanie. S pozdravom Luben

HI, keby sa niekto bude zaujímať, v marci 2003 EE Produkty Novinky, tam je nový biometrický snímač odtlačkov prstov na trhu. Pozrite sa na www.authentec.com

[Quote = Analyzer] Ahoj, chcel by som vedieť, či existuje verejný snímačom odtlačkov prstov výrobcu, spoločnosti a tiež chcem, aby rozhranie tohto zariadenia s MCU napríklad PIC16F877 PIC 18fxxx.So, je tam spoločnosť pracuje na ňom ? (Videl som tovar z Lifeview skôr). :? Analyzer. [/Quote] skúste ATMEL ale pracujeme aj na ataching PDA senzor budeme používať ATMEL čipy

Vďaka za odpovede. @ Neelbhai: Potrebujete pripojiť k PIC, čo nemôžem kúpiť ATMEL v mojej krajine, a kde si kúpiť pre rozpoznávanie odtlačkov prstov? Analyzer.

Mimochodom som zabudol Pridať k môjmu predchádzajúcemu m message.I "hľadanie firiem, ako je www.authentec.com (thx Buck), predávajú len čidlo okamžité products.So Pokiaľ viem, iba u výrobcu snímača , bude vítaná. Analyzer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back