SMT komponenty na mikropáskového

B

brandon30x

Guest
Ak je mikropáskové vedenie má mať určitú elektrickú dĺžku, ale musí byť rozdelený SMT komponenty, ako je DC blokovací kondenzátor, sa dĺžka vedenia musí byť kompenzované (skrátené) vzhľadom na rozdiel umiestnené v riadku pre SMT časti? Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť ocenil, vďaka, Brandon

Dobrý deň, Brandon, existuje niekoľko možností ... Sa vo Obrázok 1 Microstripline Dĺžka-I, hovoria, že to má dĺžku 27,3 mm v pôvodnej stopy, afte zníženie dĺžky 17 mm hovoria, že nič nemení na Impedace sa zmení iba stratu fázy a vlastnosti .... Tak použite kalkulačku TXline voľne k dispozícii na internetových stránkach AWR pochopiť feect .. Alebo používať RF simulačné nástroje, ako sú mikrovlnné Office študovať vplyv na návrh výkon ... --- --- Manji

Súhlasím, že to najlepšie, čo sa získať dobrý model pre SMT časti a vložte ju do súladu s programom mikrovlnnej analýzy. Ak ste boli na veľmi nízkej frekvencii, asi 100 MHz, tak by som si s tým starosti a len predpokladať, dĺžka bola rovnaká s alebo bez časti. Keby som bol až na 3 GHz, tak by som ju analyzovať, alebo okruh by pravdepodobne nebude fungovať vôbec!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back