SMPS súčasť identifikácia

E

eXnol

Guest
Mám Mercury 400W PC spínané napájacie zdroje, ktorý je Fúkaná. Otvoril som ho a našiel zložku ako disk čiapku. Je v sérii k jednému z dodávky terminálov a po Cap je paralelný odpor k druhému konektoru napájania. Viečko je svetlo zelená, o veľkosti OD malé tlačidlo a majú "SOK 82" písaný na tom. DMM ukazuje 0ohm s kontinuitou testu. Môže mi niekto povedať, čo to je a možná hodnota z toho? Áno, to je NTC. Veľa vďaka ihrisko. Aj vo svojom zhone som nečítal DMM správne číta 8.0ohms ..

Ahoj, ja myslím, že je pre vstup NTC aktuálne nárazového obmedzenia. Tiež sa pozrite na MF72 pre výmenu a pozrite sa na liste, či to funguje. Dúfam, že to pomôže. Tahmid.

Díky moc Tahmid. To bola NTC. Sa mi nepodarilo získať právo čítania. Namiesto toho, 8ohm som čítal 0ohm. Tiež som našiel schému na SMPS z iného po edaboard n ods ľúto, že som si ani spomenúť, kde). Som pripojený ho nižšie pre ľudí, ktorí prídu do tejto funkcie v budúcnosti. Ďalšie poznámka pre tých, ktorí sú opravu spínané napájacie zdroje (najmä tie cheap) Pozrite sa na Electrolytics, budú s najväčšou pravdepodobnosťou mŕtvy a otvorené. Skontrolujte tiež diód a tranzistorov. U niektorých modelov tranzistory by len odpútať od eh chladičom z dôvodu ich nízkej kvality. [/I] http://www.electro-tech.narod.ru/schematics/power/comp/jnc_200-atx. gif [size = 6] [color = red] MOD: Nenechajte si nahrať akékoľvek materiály, ktoré sú voľne avilable na netu. Len odkaz bude stačiť. Prečítajte si pravidlá / announcemnets pred odoslaním, aby sa zabránilo varovania. [/Color] [/size]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back