Smerovanie pamäte pomocou Altium Designer

M

maxascent

Guest
Mám dve pamäťové komponenty, ktoré som smerovanie pomocou vyvážaného T pre addr a riadiacich signálov.Je tu jednoduchý spôsob, ako v AD, aby zodpovedala dĺžke.Problém je, keď signál rozdelí do jednotlivých pamäťových komponentov nemám tušenie dĺžky.

Na zdravie

Jon

Neexistuje žiadny automatický nástroj, v AD, ktorý bude robiť to, čo žiadate.Však môžete manuálne skontrolovať dĺžok.Tie by sa vybrať úseky, na ktoré vás zaujímajú, a niekedy udrieť RS (Správy>> meranie Vybrané objekty).

Jediný spôsob, ako by ste mohli dostať AD automaticky zápas určitej dĺžky, bude dočasne odpojiť ostatné pobočky obvode.Ak sa má len jedna cesta na pohľad, môže to AD.Keď dal rozdeliť do cesty, môžete AD nespracováva ju.

Ahoj
Chápem tvoj nápad.Myslím si, že by ste mohli skúsiť dať poľa rezistory ku každému z pamäte IC (pripojený na spoločné miesto bus) počas počiatočnej smerovania.Ďalším krokom je určiť pravidlá pre dĺžku pre siete z rezistorov a IC).Po prvotnom smerovanie môžete odstrániť odpory.
Nižšie som pridal obrázok, ktorý popisuje môj nápad.

S pozdravom
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Vďaka za info.Mal som pohrajte sa s AD našiel niečo, čo nazýva Z-, do ktorého môžete nastaviť na sieť.Potom, ak máte rozdelené čistý ako v mojom prípade, že vám dá dĺžky z dvoch ciest, ktoré uľahčuje zápas dvoma dráhy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back