Slučka stability otázku?

H

huanchou

Guest
Vážení: Mám otázku. Keď obvod obsahuje dva uzavreté slučky, ktorý rozhodne o slučku stabilitu a vlastnosti obvodu? Veľká šírka pásma slučky rozhodne, alebo s malou šírkou pásma jeden? Prosím, pomôžte mi odpovedať na otázku, vďaka!

Nemyslím si, že tam je odpoveď na tento problém, je to naozaj závisí na aplikácii a ako dve slučky ovplyvňujú navzájom.

Musíte analyzovať obe slučky stability. Nie je tam žiadne potvrdenie, že ak sa vám podarí stabilizovať jednej slučky, ostatné slučky bude stabilný tiež. Takže najlepšie riešenie je potrebné zabezpečiť, aby každá slučka bude kompenzovaný v závislosti od typu aplikácie si okruh je určený pre.

Pokúste sa nájsť spoločný bod medzi dvoma slučkami, ak je taký bod existuje. Potom prerušenia slučky v tomto konkrétnom bode analyzovať slučky stability. Ak takáto analýza je príliš zložité, spustite prechodových javov. Dúfam, že neuvidíte ringings v priebehu.

To záleží na tom, ako sa pripojiť každý z nich slučky. Samozrejme, obaja musia byť stabilné a je možné analyzovať osobitne, a šírka pásma je menšia, ak sú zapojené do série. Max

otázky pre vyššie uvedené dve replys prečo nájdenie uzla a zlomiť to k analýze? Prečo BW bude menšia, ak na rade? ako sa o prípade zároveň?

Vzhľadom k tomu je treba rozbiť slučky nájsť zosilnenie. V teórii Rosenstark (v knihe s názvom "zosilňovač princeples Feedback"), dal metódy, ako aplikovať signálu a spätný signál môže určiť zosilnenie: nasledovne: T =- 1 / (1 1/Toc / TSC), kde TOC je otvorený okruh faktor a TSC je skrat faktora, ktorý možno tiež ľahko zistiť, že v PSpice. pomocou veľkej cievky a kondenzátora veľký blokovať AC a nechajte DC.

Každý oscilácie sa celý systém osciluje ... To je z teórie stability. Pokiaľ ide o šírku pásma jednoduché vysvetlenie by mohlo byť len sa pozrite na rôzne slučky, ako by bolo jednoduché filtre.

Vďaka podpore bratia! Ja si často pletú s spätnoväzobný slučka v sérii a / alebo v súbežných prípadoch. Kniha princípov spätnej väzby zosilňovača, dúfam, že zvládnuť túto knihu a poznať na spätnej väzbe viac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back