Sine Wave "Generátor" riadiť Electroluminescent

B

BOXBOX

Guest
Ahoj .. Ja som v súčasnosti pracuje na projekte, navrhnúť elektronický ovládač pre elektroluminiscenčné osvetlenie (EL) lampy. Lampa EL musí byť riadený sínusového tvaru s 135Vrms (cca 200Vpeak) @ frekvenciu 1300Hz. V celku, mal by samotný ovládač, je napájaný DC napájanie (batérie). Doteraz som sa pozrel do PWM a Buck Boost obvodu, ale nenechajte sa zdá byť stále požadovaných výsledkov. Takže dúfam, že hľadať rady a pripomienky od chlapcov, u tu v EDA rada .. Dúfam, že to počujem od chlapov u čoskoro .. Ďakujem vám a pokiaľ ide o ..

Je to asi pol tucta rôznych reproduktory. Čo je aplikácia lampu používa? Ako sú vaše priority rozdelené medzi: - tepelná strata v ovládači - Životnosť batérie - elektromagnetické rušenie (EMI)?

Ahoj šotek .. Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď .. Použitie lampy EL je určený pre voľný čas alebo signage využitie. Coz lampy EL bude veľmi flexibilná, bude to jeden z tých u PPL pozri nosiť na oblek? Veľkosť a náklady na vodiča by malo byť prioritou v ovládači dizajne ..

Ďakujem za U Odporúčanie šotek .. Díval som sa cez 'list .. Myslíš, že som sa zmienil, že výstup z vodičov by malo byť nevyhnutnou časový priebeh 135Vrms (cca 200Vpeak alebo 400Vp ~ p) @ frekvenciu 1300Hz. MC33441 čip je len schopný dodávať cca 140Vp ~ s.

ahoj .. Ak aj hve výstupné napätie 184Vp ~ p, tak môžem zosilniť, aby o 400Vp ~ p miesto? pls radu. Ďakujem vám ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back