simulácie problém s SDF

D

drizzle

Guest
to je post-simulácia po P & R dokončená. Keď som si po simulácie, dôjde k chybe, ktoré prerušujú simulácia Záznam vypisuje tu: # ** Error: (vsetkym-SDF-3445) Nemožno pochopiť SDF súbor "D: / test / Move / moving_picture.sdf". Nemám predstavu o tom, aký problém SDF súbor môže mať? help me please! ide o mrholenie

Má súboru / cesta platné? Do
Code:
 ls "D: / test / Move / moving_picture.sdf"
Je tiež možné, že SDF súbor má nejaké syntaktické chyby, ako bol tento súbor vytvorený SDF? Použite verror nástroj, tu je to, čo hovorí na túto chybu:
$ verror 3445 vsetkym Message # 3445: Jeden alebo viac problémov nastalo počas parsovanie súboru SDF. Pozrite sa skôr v prepise pre chybové správy, ktoré ukazujú, aké problémy majú. [DOC: ModelSim Užívateľská príručka - štandardný formát oneskorenia (SDF) Časový Anotácia kapitola]
Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Overil som cestu znovu a je to v poriadku SDF je generrated po STA s pomocou súboru paramistics primetime simulačný nástroj sa môžu hlásiť určité náznaky, ak sdf súbor má nejaké chyby syntaxe? V porovnaní s sdf vytvorené po systhysis, je vrh zmeny, rovnako ako modely hodiny nárazníky a žiadne iné rozdiely a brány úrovni simulácie je v poriadku, takže to, čo mám skontrolovať protential chyba? Počasie chyba je spôsobená procesom P & R, alebo nie, a nemám žiadne skúsenosti pre túto vďaka, aji ide mrholenie [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodín 8 minút: [/color] [/size] hi aji keď chcem skontrolovať prepis log earlierly, môže sa prihlásiť nemožno zastaviť na chyby časť s prestávkou. ktoré možno komentovať s tým vysporiadať? vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 17 minútach: [/color] [/size] zobrazí chybové hlásenie verror 3251 # # vsetkym Message # 3251 # Buď je zadaný port alebo napr obsahujú prístavu by bolo # nemožno nájsť v návrhu. Overte, či súbor SDF je uplatňovaná # na správnej úrovni návrhu. # [DOC: QuestaSim Užívateľská príručka - Štandardné # Delay Format (SDF) Časový Anotácia kapitoly] #

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back